Piatok 03.05.2024
Dnes má meniny 
Galina
°C
27.07.2020 10:35

Materské a základné školy v programe Erasmus+


Logo.


Prípadová štúdia môže byť pre vás inšpiráciou na zapojenie sa do programu Erasmus+.


Slovenská akademická asociácia pre medzinárodnú spoluprácu - Národná agentúra programu Erasmus+ pre vzdelávanie a odbornú prípravu spracovala prípadovú štúdiu ukončených projektov materských a základných škôl programu Erasmu+, ktoré môže byť pre Vás inšpiráciou na zapojenie sa do programu Erasmus+.

V štúdii sa dočítate o dopade a prínose programu Erasmus+ na základné a materské školy, ako projekty v programe Erasmus+ prispievajú k zvyšovaniu kvality vzdelávania a akým spôsobom sú využité ich výsledky a výstupy. Publikácia je spracovaná formou prípadových štúdií vybraných ukončených projektov a je určená širokej verejnosti.

Prípadová štúdia “Materské a základné školy v programe Erasmus+“

Autor: (ZMOS)


komentáre
SHOW ALL
podobné
10.11.2017
V BBSK sa do zážitkových programov lesnej pedagogiky zapojilo 13 MŠ
Celkom 13 materských škôl (MŠ) z okresov Zvolen, Banská Bystrica a Banská Štiavnica sa tento školský rok prihlásilo do zážitkových programov lesnej pedagogiky pre MŠ, ktoré organizuje Národné lesnícke centrum (NLC) vo Zvolene.
viac
27.05.2019
Nevyužité hlasovacie lístky potešia v Nitre škôlkarov a školákov
Tony nevyužitých hlasovacích lístkov v Nitre potešia deti z materských a základných škôl v zriaďovateľskej pôsobnosti mesta Nitra. Časť lístkov skončí v kultúrnych centrách.
viac
07.10.2020
Žilina zrekonštruovala tri materské školy za 1,5 milióna eur z eurofondov
Mesto Žilina zrekonštruovalo materské školy (MŠ) Čajakova, Trnavská a Petzvalova za viac ako 1,5 milióna eur. Podľa hovorcu mesta Vladimíra Miškovčíka získalo financie z eurofondov v rámci Integrovaného regionálneho operačného programu (IROP).
viac
28.05.2021
Vzniká pilotný ročník grantového programu Naša inkluzívna škola
Na Slovensku vzniká nový pilotný ročník grantového programu Naša inkluzívna škola. Jeho cieľom je podpora inluzívneho vzdelávania a transformácia základných škôl na komplexné inkluzívne školy.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.05 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.17 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.78 %