Streda 24.04.2024
Dnes má meniny 
Juraj
°C
27.05.2020 08:50

Klientske centrum a pokladnica mestského úradu budú otvorené dlhšie


Mestský úrad v Trnave.


Klientske centrum a pokladnica Mestského úradu (MsÚ) v Trnave budú otvorené každý pracovný deň od 8.00 do 16.00 h. Informovala o tom hovorkyňa mesta Veronika Majtánová.


Po obmedzenej prevádzke počas preventívnych opatrení sa úradné hodiny pracovísk predlžujú. Dôvodom je zvýšený počet klientov, ktorí prichádzajú uhradiť daň z nehnuteľností, za psa a poplatok za komunálny odpad. „Mnoho ľudí stále uprednostňuje úhradu daní a poplatkov osobne v pokladnici mestského úradu. Chceme občanom vyjsť v ústrety a vybaviť ich v čo najkratšom čase. Stále však platia sprísnené hygienické pravidlá,” uviedla prednostka Katarína Koncošová.

Pri čakaní je potrebné dodržiavať dvojmetrové odstupy, vstup na úrad je možný po vyzvaní zodpovedným zamestnancom, zmeraní telesnej teploty a dezinfekcii rúk. „Okrem pokladnice sa dajú platby vybaviť aj v banke. Najlepším spôsobom, ako sa vyhnúť státiu v rade, je však uhradiť dane a poplatky mestu online. Na rozhodnutiach, ktoré sa v týchto dňoch distribuujú, je uvedený IBAN na elektronickú platbu i QR kód,” uviedla hovorkyňa mesta.

Na mestskom úrade sú aktuálne otvorené aj matrika, ohlasovňa pobytu, podateľňa a sociálny odbor v pondelok a stredu od 9.00 do 14.00 h.

Autor: (tasr)


komentáre
SHOW ALL
podobné
19.11.2017
Nové pracovisko IOMO uľahčí občanom vybavenie niektorých úradných záležitostí
Mestský úrad v Žiline rozšíril od 8. novembra 2017 služby poskytované vo svojom klientskom centre o novú službu na pracovisku IOMO (Integrované obslužné miesto občana), kde si občania môžu vybaviť výpis, resp. odpis z registra trestov, výpis z obchodného registra či výpis z listu vlastníctva.
viac
15.02.2020
Komunikáciu s radnicou má uľahčiť nové klientske centrum
Obyvateľom Dubnica nad Váhom by ešte v tomto roku malo začať slúžiť nové klientske centrum. Vzniknúť má rekonštrukciou vstupných priestorov v budove mestského úradu.
viac
14.03.2020
Dôležité informácie pre občanov a podnikateľov
Ako postupovať pri vybavovaní žiadostí v klientskych centrách a na okresných úradoch od pondelka 16. 3. 2020.
viac
19.05.2020
Klientske centrá od stredy v plnej prevádzke
Od zajtra 20. 5.2020 budú klientske centrá a kontaktné pracoviská MVSR v plnej prevádzke. Na základe priaznivého vývoja epidemiologickej situácie na území Slovenskej republiky dochádza k uvoľňovaniu opatrení, ktoré boli zavedené pre epidémiu COVID-19.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.02 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.17 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.81 %