Štvrtok 28.03.2024
Dnes má meniny 
Soňa
°C
13.10.2021 01:35

Majú záujem na ďalšom rozšírení výroby v meste


Snímka: Ján Kazár


Primátor Liptovského Hrádku Branislav Tréger absolvoval pracovné stretnutie s predstaviteľmi liptovskohrádockého závodu spoločnosti Eltek s.r.o.


Témou rozhovoru so súčasným riaditeľom závodu v Liptovskom Hrádku i jeho nástupcom bol aj ďalší rozvoj spoločnosti. „Pre nás je dôležité, že nové haly, ktoré spoločnosť v Liptovskom Hrádku postavila, by mali byť od budúceho roka v prevádzke. Predpokladá sa aj zvýšenie počtu pracovníkov. Eltek s.r.o. má tiež snahu o ďalšie rozšírenie výroby v našom meste,“ informoval Branislav Tréger po stretnutí, ktoré sa konalo v utorok 12. októbra 2021 v priestoroch Mestského úradu v Liptovskom Hrádku.

Zdôraznil, že veľmi veľký dôraz, vzhľadom na zameranie svojej výroby, kladú na tunajšiu Strednú odbornú školu elektrotechnickú. „Budú ju maximálne podporovať. Dohodla sa ešte užšia forma spolupráce, ako tomu bolo doteraz,“ konkretizoval primátor.

Stretnutia so zástupcami spoločnosti Eltek s.r.o. sa budú konať na pravidelnejšej báze.

Autor: Michal Paška


komentáre
SHOW ALL
podobné
06.02.2018
Stretnutie primátorov a starostov s predstaviteľmi kraja v Dunajskej Strede
Župan TTSK Jozef Viskupič s vicežupanmi kraja pokračujú v sérii pracovných stretnutí s primátormi a starostami jednotlivých okresov. Po Skalici, Senici, Hlohovci a Galante sa stretnutie uskutočnilo v podkrovných priestoroch radnice v Dunajskej Strede, ktoré navrhol známy architekt Imre Makovecz.
viac
02.11.2018
Jubilanti z Trebišova oslávili svoje významné výročia s primátorom mesta
V októbri oslávili najstarší Trebišovčania významné životné jubileá spolu s primátorom mesta Trebišov PhDr. Markom Čižmárom v reštaurácii hotela Zemplín. Jeho pozvanie stráviť sviatočné chvíle prijali jubilanti, ktorí v aktuálnom roku dovŕšili 80, 85, 90 alebo 95 rokov svojho života.
viac
18.05.2019
Jubilanti sa stretli s primátorom na žilinskej radnici
Stretnutie Žilinčanov, ktorí oslávili okrúhle životné jubileum a vedenia mesta Žilina sa uskutočnilo v stredu 15. mája 2019 o 14.00 hod. na Radnici mesta Žilina.
viac
13.02.2021
B. Tréger: Hlavná cesta cez L. Hrádok nám nerobí dobré meno, žiadame jej opravu
Hlavný cestný ťah cez Liptovský Hrádok na Ulici SNP je dlhodobo v nevyhovujúcom stave. Podľa primátora mesta Branislava Trégera traumatizuje nielen obyvateľov, ale aj všetkých, ktorí cez Liptovský Hrádok prechádzajú. Zdôraznil, že hoci cesta nie je majetkom mesta, nerobí im dobré meno, práve naopak.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.02 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.13 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.85 %