Piatok 29.03.2024
Dnes má meniny 
Miroslav
°C
04.12.2016 07:12

Mikulášski motorkári opäť obdarovali deti v komárňanskej nemocnici


Ilustrácia zdroj: http://motoride.sk


Detskí pacienti Všeobecnej nemocnice Komárno privítali aj tento rok členov motorkárskeho klubu Children of Heaven, ktorí ich prišli prekvapiť prezlečení za Mikulášov. V sobotu (3.12.) netradiční, motorizovaní Mikuláši rozdávali radosť a balíčky detským pacientom nemocnice.


Informovala o tom TASR hovorkyňa nemocnice Marta Csergeová.

„Veľmi sa tešíme, že sa motorkári opäť rozhodli zopakovať svoju mikulášsku akciu. Všetky deti prijali túto návštevu s obrovskou radosťou a s veľkým záujmom a akcia vyčarila na ich tvárach mnoho úsmevov,“ uviedol primár Mário Kochan.       

Druhý ročník akcie pod názvom Toy Run vznikol na základe populárneho prvého ročníka, ktorý sa vlani tešil veľkému úspechu zo strán hospitalizovaných detí, dodala hovorkyňa. „Rozhodli sme sa, že znova spravíme radosť detičkám, ktoré pre chorobu musia stráviť Mikuláša v nemocnici. Tak, ako aj minulý rok, cieľom nášho výjazdu bolo detské oddelenie v komárňanskej nemocnici,“ uviedol prezident klubu Ákos Nagy s tým, že ďakujú všetkým zúčastneným, ktorí svojimi darčekmi a svojou prítomnosťou podporili túto udalosť. „Ďakujeme aj vedeniu nemocnice za privítanie a spoluprácu, ako aj ďalším spoločnostiam za podporu,“ podčiarkol.       

Motorkársky klub Children Of Heaven sídli v Komárne. „Máme 11 členov a veríme, že naše myšlienky a princípy fungovania klubových aktivít oslovia viacej ľudí s dobrým srdcom, ktorí chcú pomáhať, pripoja sa k nám a budú nás podporovať počas našich akcií. Cieľom nášho klubu je organizovanie rôznych podujatí so snahou pomáhať a prinášať radosť deťom,“ zdôraznil prezident klubu.       

Detské oddelenie komárňanskej nemocnice založili v roku 1947. Má 30 lôžok, kde prijímajú pacientov vo veku od narodenia do 19 rokov. Pacienti majú k dispozícii aj jedáleň s herňou, TV a knižnicu. Na oddelení je možné hospitalizovať v spoločnej izbe s deťmi aj sprevádzajúce osoby.

Autor: (tasr)


komentáre
SHOW ALL
podobné
09.12.2016
Klub futbalových fanúšikov obdaroval detské oddelenie komárňanskej nemocnice
Futbaloví fanúšikovia z klubu „FELVIDÉKEN ÉLŐ FRADISKTÁK“ obdarovali 8. decembra 2016 detské oddelenie Všeobecnej nemocnice Komárno, ktorú prevádzkuje nezisková organizácia FORLIFE a manažérsky riadi spoločnosť AGEL SK.
viac
03.08.2021
Nemocnica modernizuje urologické operačné sály
Fakultná nemocnica s poliklinikou Žilina realizuje vlastnými kapacitami komplexnú rekonštrukciu dvoch operačných sál oddelenia urológie.
viac
06.08.2022
Komárňanská nemocnica ponúka novinku – maderoterapiu
Nemocnica AGEL Komárno pripravila pre svojich pacientov novinku. V ambulancii fyziatrie, balneológie a liečebnej rehabilitácie rozšírili poskytované služby a od augusta ambulancia ponúka maderoterapiu. Je to druh masáže - terapia drevom, ktorá má vyše storočnú tradíciu.
viac
01.02.2024
Zrekonštruované pôrodnícke oddelenie Liptovskej nemocnice už využívajú rodičky
Nový komfort môžu očakávať rodičky na pôrodníckom oddelení Liptovskej nemocnice v Liptovskom Mikuláši. Celková investícia predstavuje 200 tis. eur.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.03 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.12 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.84 %