Sobota 27.04.2024
Dnes má meniny 
Jaroslav
°C
27.03.2024 08:55

Téma dňa: 15 detských pohotovostí skončí


Ilustračná snímka


Zániku 15 detských pohotovostí bola venovaná relácia Téma dňa Televízie TA3, do ktorej prijal pozvanie aj predseda Združenia miest a obcí Slovenska a primátor Partizánskeho Jozef Božik.


Hosťami v televíznom štúdiu v pondelok 25. marca 2024 boli aj ministerka zdravotníctva SR Zuzana Dolinková, hlavná odborníčka pre primárnu pediatriu Elena Prokopová a poslanec Národnej rady SR a lekár Peter Stachura.

Reláciu Téma dňa si pozrite TU. 

Autor: (Zdroj: TA3, ZMOS)


komentáre
SHOW ALL
podobné
21.05.2022
Hriňová po výzve ZMOS vstúpila do štrajkovej pohotovosti
Mesto Hriňová v Detvianskom okrese sa pripojilo k Združeniu miest a obcí Slovenska (ZMOS) a vstúpilo do štrajkovej pohotovosti. V piatok to potvrdil primátor mesta Stanislav Horník.
viac
16.01.2024
ZMOS na rokovaní k novej sieti záchraniek
Delegácia Združenia miest a obcí Slovenska (ZMOS) pod vedením predsedu ZMOS Jozefa Božika sa 15. januára zúčastnila pracovného rokovania na Ministerstve zdravotníctva SR k téme novej siete záchrannej zdravotnej služby.
viac
06.03.2024
ZMOS chce zachovať čo najviac detských ambulantných pohotovostí, vedie rokovania
Združenie miest a obcí Slovenska (ZMOS) chce zmenu vyhlášky k redukcii siete detských ambulantných pohotovostí. Snaží sa o zachovanie pohotovostí v čo najväčšom počte a dostupnej vzdialenosti pre rodičov.
viac
14.03.2024
Dolinková chce zorganizovať stretnutie k sieti detských ambulantných pohotovostí
Ministerka zdravotníctva Zuzana Dolinková plánuje zorganizovať stretnutie v súvislosti s vyhláškou k redukcii siete detských ambulantných pohotovostí. Kroky avizovala v reakcii na snahu Združenia miest a obcí Slovenska (ZMOS) zachovať čo najviac pohotovostí.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.02 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.17 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.81 %