Štvrtok 02.05.2024
Dnes má meniny 
Žigmund
°C
08.02.2024 04:52

Banská Bystrica: V MHD bude na Deň zaľúbených opäť premávať Valentínsky express


Snímka zdroj: SAD Zvolen


Spoločnosť Slovenská autobusová doprava (SAD) Zvolen, ktorá zabezpečuje mestskú hromadnú dopravu v Banskej Bystrici, opäť vypraví 14. februára v Deň zaľúbených autobus so špeciálnym polepom - Valentínsky express. Informovala o tom Miroslava Kornošová zo SAD.


"Autobus bude premávať na vybraných spojoch MHD linky číslo 21 a 22. V poobedňajších hodinách, v čase od 15.00 do 18.00 h, bude pre cestujúcich pripravený originálny program, na ktorom sa budú podieľať študenti Fakulty dramatických umení Akadémie umení v Banskej Bystrici," avizovala Kornošová.        

Dopravná spoločnosť verí, že Valentínsky express bude mať tak ako predchádzajúce dva roky, aj teraz úspech u banskobystrickej cestujúcej verejnosti.

Autor: (TASR)


komentáre
SHOW ALL
podobné
09.08.2018
DEŇ KROJA sa blíži. ZMOS preto zriadil špeciálnu emailovú adresu.
Združenie miest a obcí Slovenska je partnerom jedinečného podujatia, v ktorom sa spája regionálna kultúra so spoločnou históriou. Ide o podujatie „Deň kroja“, ktoré vnímame ako príležitosť prezentovať kultúrne dedičstvo a zvyky z jednotlivých kútov našej krajiny na jednom mieste.
viac
16.07.2020
Banská Bystrica z eurofondov obnoví deväť zastávok hromadnej dopravy
Kompletnú rekonštrukciu a modernizáciu deviatich frekventovaných zastávok hromadnej dopravy zrealizuje v budúcom roku samospráva Banskej Bystrice.
viac
29.06.2021
V Banskej Bystrici prebudujú päť svetelných križovatiek
V Banskej Bystrici prebudujú päť svetelných križovatiek, ktoré umožnia aj preferenciu vozidiel mestskej hromadnej dopravy.
viac
01.06.2022
Festival Zeme si SAŽP pripomenie vzdelávacími aktivitami pre deti i dospelých
Slovenská agentúra životného prostredia (SAŽP) v spolupráci s partnermi pripravuje ďalší ročník Festivalu Zeme v Banskej Bystrici. Zamerali ho na environmentálne aktivity pre školy a verejnosť.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.05 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.17 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.78 %