Sobota 04.05.2024
Dnes má meniny 
Florián
°C
22.08.2022 12:05

Hostili slovenský šampionát vo vykladacom scrabblee


Víťazi 12. majstrovstiev Slovenska vo vykladacom scrabblee.


V tejto slovnej kombinačnej hre sa v sobotu 20. augusta 2022 súťažilo v Liptovskom Hrádku v priestoroch Strednej odbornej školy elektrotechnickej.


„Škola má pre potreby tejto súťaže vytvorenú vhodnú počítačovú sieť a jej správca je ochotný súťaž manažovať. Privítali sme 21 súťažiacich z celého Slovenska. Ide pre nich o sviatok, pretože súťažia v takzvanej spravodlivej verzii scrabblee, kde nezáleží na písmenách, ale každý ma vytvorené rovnaké podmienky,“ ozrejmila organizátorka Eva Zahradníková.

Slovenský šampionát tradične podporilo aj mesto Liptovský Hrádok a záštitu prevzal jeho primátor Branislav Tréger, ktorý sa zúčastnil na slávnostnom otvorení. Súťažiacich privítal v Liptovskom Hrádku a zaželal im veľa šťastia v hre.

A komu sa darilo najviac? Prvá skončila Eva Zahradníková z Liptovského Hrádku, druhý bol Patrik Pinter zo Zlatých Moraviec a tretiu priečku obsadil Jaroslav Vernarský z Prešova.

Autor: (ts-MsÚ Liptovský Hrádok)


komentáre
SHOW ALL
podobné
22.01.2021
Vstup do Liptovského Hrádku sa vizuálne mení
Vjazd do Liptovského Hrádku v smere od Liptovského Mikuláša prechádza vizuálnou premenou. Budovy na ploche medzi riekou Belá, železnicou a hlavným cestným ťahom asanovali, územiu bude po novom dominovať predajňa obchodného reťazca.
viac
07.04.2021
Hrádok v Posádke sa stal národnou kultúrnou pamiatkou
Hrádok v obci Dvorníky v okrese Hlohovec, pochádzajúci pravdepodobne z 13. alebo 14. storočia, vyhlásil Pamiatkový úrad SR na základe podkladu Krajského pamiatkového úradu (KPÚ) Trnava za národnú kultúrnu pamiatku (NKP).
viac
19.07.2021
L. Hrádok pripravuje strategickú investíciu v rámci odpadového hospodárstva
Mesto Liptovský Hrádok pripravuje na rok 2022 strategickú investíciu z pohľadu odpadového hospodárstva: dobudovanie štvrtej kazety na skládke tuhého komunálneho odpadu Žadovica.
viac
25.10.2021
Liptovský Hrádok: Cieľom je cyklochodník medzi dvoma mestami
Združenie obcí – Cyklodoprava Horný Liptov. Taký je oficiálny názov združenia obcí, ktorého cieľom bude realizácia a podpora cyklodopravy a cykloturistiky. Výsledkom by malo byť prepojenie Liptovského Mikuláša s Liptovským Hrádkom cyklochodníkom, ktorý by prechádzal aj cez katastre piatich obcí.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.05 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.17 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.78 %