Pondelok 06.05.2024
Dnes má meniny 
Hermína
°C
24.08.2023 04:15

Klokočinský jarmok opäť ponúkne kolotoče, koncerty aj dobré jedlo


Na archívnej snímke tradičný Klokočinský jarmok. Snímka zdroj: (tasr).


Koncerty, program pre deti a stánky s rôznymi špecialitami ponúkne aj tento rok tradičný Klokočinský jarmok. Na najväčšom nitrianskom sídlisku Klokočina sa bude konať od 26. do 28. augusta na tradičnom priestranstve po pravej strane Hviezdoslavovej triedy a Mikovíniho ulice.


Ako informovali organizátori, návštevníci podujatia sa môžu aj tento rok tešiť na veľkú ponuku jarmočného tovaru, občerstvenia a atrakcií v podobe kolotočov a lunaparku. "Na jarmočnú nôtu bude hrať Nitrianska heligónka, neskôr príde na pódium Notový Danny i kapela Rever. Vyvrcholením prvého večera bude slávnostné otvorenie jarmoku a české a slovenské hity ukončené najslávnejšími piesňam Karola Duchoňa v podaní kapely Ludo Kuruc Band," uviedol mestský úrad.

Druhý deň jarmoku ponúkne Ľudové piesne z Nitry a okolia i Funny Party pre deti. "O zábavu sa postarajú aj zoskupenia Nová stopa a Kuštárovci. V poradí 21. ročník Klokočinského jarmoku uzavrie veľká letná párty so skupinou Polemic," doplnili organizátori.

Autor: (tasr)


komentáre
SHOW ALL
podobné
16.02.2019
Príďte sa zabaviť na Nitrianske fašiangy
Fašiangy sú obdobie od Troch kráľov až do polnoci pred škaredou – Popolcovou stredou. V tomto roku pripadá Popolcová streda na 6. marca. Po tomto dátume nasleduje 40-dňový pôst, ktorý trvá do Veľkého piatku.
viac
26.08.2021
Po vlaňajšej pandemickej prestávke sa bude opäť konať Klokočinský jarmok
Tradičné špeciality, kultúrny program a množstvo koncertov ponúkne 19. ročník Klokočinského jarmoku. Na najväčšom nitrianskom sídlisku Klokočina sa bude po minuloročnej pandemickej prestávke konať v piatok 27. a v sobotu 28. augusta.
viac
07.02.2023
Vyvrcholením Nitrianskych fašiangov bude veľký sprievod mestom
Tradičný jarmok a kultúrny program ponúknu aj tento rok Nitrianske fašiangy. Ako informoval mestský úrad, konať sa budú 18. februára na Svätoplukovom námestí.
viac
02.06.2023
Dni mesta prinesú koncerty, jarmok, oceňovanie najlepších aj ohňostroj
V horehronskej metropole štartujú v piatok (2. 6.) Dni mesta Brezna. Návštevníkov čakajú rôzne kultúrne vystúpenia, koncerty, jarmok, prezentácia tradičných remesiel, atrakcie pre deti, ale aj oceňovanie najlepších a v mestskom hoteli Ďumbier i národná výstava bonsajov a suiseki.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.05 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.17 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.78 %