Piatok 26.04.2024
Dnes má meniny 
Jaroslava
°C
06.04.2018 10:00

Mesto Šaľa začalo s rekonštrukciou tržnice i viacerých komunikácií


Ilustračná snímka


Šalianska radnica začala s revitalizáciou tržnice. Pribudne v nej nový povrch i vynovené stánky. Práce by mali byť ukončené v nasledujúcich dňoch. Podľa slov Eriky Kollerovej z mestského úradu pribudne v tržnici už tento týždeň nová betónová plocha.


 "Na nej budú umiestnené vynovené predajné stánky. Tie budú vybavené aj strieškou, ktorá predajcov ochráni pred dažďom. Polovica zo 16 stánkov už slúži svojmu účelu, ďalšie osadí mesto po dokončení betónovej plochy," uviedla Kollerová.       

Okrem rekonštrukcie tržnice začal magistrát aj s rekonštrukciou viacerých komunikácií. Hneď po veľkonočných sviatkoch sa pustil do opravy chodníka pri kruhovom objazde v mestskej časti Veča. "Koncom tohto týždňa sa začne aj s kompletnou rekonštrukciou chodníka na Dolnej ulici. Plánované sú aj viaceré lokálne opravy komunikácií, napríklad na Budovateľskej, Krátkej či Kukučínovej ulici," dodala Kollerová.     

Autor: (tasr)


komentáre
SHOW ALL
podobné
30.09.2016
Handlová ide rekonštruovať mestské komunikácie za viac ako 2,8 milióna eur
Na viac ako 2,8 milióna eur vyčíslila handlovská samospráva celkovú investíciu do postupnej rekonštrukcie mestských komunikácií a chodníkov na území Handlovej.
viac
19.10.2017
Začína sa s obnovou najzanedbanejších ciest a chodníkov
Zvolenská cesta a Poľná ulica patria k najvyťaženejším a najzanedbanejším miestnym komunikáciám (MK) v Banskej Bystrici. Na ich žalostný stav už dlhodobo poukazujú aj samotní Banskobystričania.
viac
24.11.2017
V Handlovej finišujú s rekonštrukciou komunikácií
V Handlovej finišujú s projektom väčšej rekonštrukcie miestnych komunikácií a chodníkov vo viacerých častiach mesta. Samospráva zároveň investovala financie aj do opravy parkovísk. Celá investícia ju vyšla na takmer 1,5 milióna eur.
viac
12.01.2018
Obec Hriňová bude v roku 2018 pokračovať v obnove komunikácií
Viac ako 317 000 eur investovala vlani Hriňová do údržby, opráv a rekonštrukcie miestnych komunikácií a chodníkov či do výstavby parkovacích plôch. Hriňová, ktorá má v rámci Slovenska piaty najväčší kataster, spravuje totiž až 178 kilometrov ciest.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.02 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.17 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.81 %