Utorok 14.05.2024
Dnes má meniny 
Bonifác
°C
06.09.2023 04:10

Nitra: Pre nedostatok vodičov ruší dopravca viaceré prímestské spoje


Ilustračná snímka (TASR)


Prevádzkovateľ prímestskej autobusovej dopravy v Nitrianskom kraji Arriva Nitra pozastavil fungovanie viacerých spojov. Ako informoval, dôvodom pre tento krok je nedostatok vodičov.


Dočasne zrušené spoje sa týkajú prímestskej dopravy v okresoch Nitra a Topoľčany. Dopravca zároveň upravil fungovanie viacerých liniek tak, aby aspoň čiastočne zachoval dopravnú obslužnosť vo vidieckych regiónoch. "Odporúčame cestujúcim sledovať aktuálne informácie na našej webovej stránke alebo na webovej stránke dopravcu Arriva Nitra, kde sa obmedzenia pravidelne aktualizujú," informoval Nitriansky samosprávny kraj.

Autor: (TASR)


komentáre
SHOW ALL
podobné
20.05.2016
Nitriansky kraj sa prehrieva rýchlejšie ako zvyšok strednej Európy
Nitriansky región čakajú v nasledujúcom období horúčavy a suchá, ktoré budú striedané intenzívnymi a prívalovými dažďami.
viac
11.07.2016
Nitra môže získať z fondov Európskej únie desiatky miliónov eur
Mesto Nitra má šancu získať do roku 2020 desiatky miliónov eur z fondov Európskej únie. Radnica už začala s prípravou projektov, na ktoré môže v rámci súčasného programového obdobia získať z Integrovaného regionálneho operačného programu (IROP) sumu 50 miliónov eur.
viac
21.10.2016
Združenie miest a obcí hornej Nitry si pripomenulo štvrťstoročnicu
V piatok 23. septembra sa v Dome kultúry v Kanianke zišlo približne 170 hostí, aby si pripomenulo 25 rokov od vzniku združenia. Stretli sa takmer všetci súčasní primátori i starostovia a viac ako päťdesiatka bývalých starostov. Medzi hosťami bol aj predseda ZMOS Michal Sýkora.
viac
10.11.2021
Nový dopravca v Nitre už prijíma žiadosti o dopravné karty
Nový dopravca, ktorý bude od nového roku prevádzkovať mestskú hromadnú dopravu (MHD) v Nitre už začal s vydávaním dopravných kariet. Podľa radnice už spoločnosť Transdev Slovensko eviduje viac ako 1100 žiadostí.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.13 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.15 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.71 %