Piatok 26.04.2024
Dnes má meniny 
Jaroslava
°C
24.01.2019 11:35

Učiteľ na ktorého sa nezabúda


Ilustračná snímka petrzalka.sk


Mestská časť Bratislava-Petržalka bude aj tento rok odovzdávať ocenenie súčasných aj bývalých pedagógov v rámci kategórie UČITEĽ NA KTORÉHO SA NEZABÚDA, ktoré sa udeľuje pri príležitosti osláv Dňa učiteľov.


Ocenenie je určené pre tých, ktorí sa svojim pedagogickým majstrovstvom, láskavým a citlivým prístupom stali pre svoje deti a žiakov ich druhými rodičmi a dokázali im aj ich rodičom pomôcť často krát aj v zložitých a ťažkých životných situáciách.

Návrhy na ocenenie „Učiteľ na ktorého sa nezabúda“ na bývalých aj súčasných pedagogických zamestnancov základných a materských škôl v zriaďovateľskej pôsobnosti mestskej časti Bratislava-Petržalka môžu predkladať žiaci, absolventi škôl, zákonní zástupcovia, bývalí a súčasní kolegovia do 28. februára 2019 elektronicky na adresu juraj.monsberger@petrzalka.sk, alebo poštou na adresu Miestny úrad mestskej časti Bratislava-Petržalka, Oddelenie školstva a športu, Kutlíkova 17, 852 12 Bratislava. Návrh musí obsahovať meno a priezvisko navrhovaného pedagóga vrátane kontaktov na neho (telefón, e-mail, adresa bydliska), škola v ktorej pôsobil alebo pôsobí a zdôvodnenie na udelenie ocenenia.

Autor: Mária Halašková, MÚ MČ Bratislava-Petržalka


komentáre
SHOW ALL
podobné
29.03.2018
Výnimoční učitelia Trenčianskeho kraja si prevzali plaketu J. A. Komenského
Dlhoročná pedagogická činnosť a dosiahnuté pracovné úspechy vo vzdelávacom procese mládeže rozhodli už po piatykrát o osobnostiach z oblasti školstva Trenčianskeho kraja, ktorých úsilie bolo odmenené významnou cenou.
viac
22.03.2019
Župní študenti varili ruské špeciality
Študenti Strednej odbornej školy Gastronómie a hotelových služieb na Farského 9 v bratislavskej Petržalke sa už po šestnásty raz zoznamovali s cudzokrajnou kuchyňou. Tentokrát sa do centra pozornosti dostali ruské národné gastronomické špeciality pri príležitosti Dňa ruskej kuchyne.
viac
01.06.2020
Podávanie návrhov na Osobnosť Petržalky 2020 sa predlžuje do 7. júna
„Osobnosť Petržalky“ patrí medzi tradičné podujatia mestskej časti organizované pri príležitosti ocenenia tých, ktorí prispeli k rozvoju Petržalky a natrvalo sa zapísali do jej histórie. Slávnostné oceňovanie pripravuje miestna samospráva v rámci Dní Petržalky od roku 1998.
viac
09.02.2021
Petržalka opäť hľadá svojho nezabudnuteľného učiteľa
Bratislavská Petržalka aj tento rok hľadá Učiteľa, na ktorého sa nezabúda. Ide o špeciálnu kategóriu v rámci každoročných oceňovaní najlepších pedagógov materských a základných škôl v zriaďovateľskej pôsobnosti mestskej časti.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.02 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.17 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.81 %