Piatok 26.04.2024
Dnes má meniny 
Jaroslava
°C
10.12.2018 09:01

V centre mesta Šaľa začala fungovať bezplatná wifi zóna


Ilustračná snímka


Šalianska radnica spustila v decembri do prevádzky bezplatnú wifi zónu. Verejnosť môže využívať bezplatný internet v centra mesta.


Podľa slov Eriky Kollerovej z mestského úradu boli voľné dáta sprístupnené presne na Sviatok svätého Mikuláša 6. decembra. „Mesto tento krok avizovalo už v lete tohto roka. V súčasnosti sa už môže každý obyvateľ a návštevník mesta pripojiť na sieť zdarma,“ uviedla.       

Bezplatná wifi zóna sa začína v okolí mestského úradu a pokračuje smerom na pešiu zónu až po pobočku banky. „V opačnom smere bude dostupná až ku kostolu. Veríme, že bezplatná sieť a ušetrenie mobilných dát prinesie Šaľanom a návštevníkom mesta radosť. Názov siete je mestosala, heslo do nej je salafree,“ vysvetlila Kollerová.     

Autor: (tasr)


komentáre
SHOW ALL
podobné
14.02.2019
Tretí elektromobil bude slúžiť zamestnacom mestského úradu
Šalianska radnica pokračuje v „zelenom“ trende a svoj vozový park rozšírila o ďalší elektromobil. Na jeho kúpu získalo mesto financie z Environmentálneho fondu.
viac
11.08.2021
Mesto Šaľa finančne podporí humánne zaobchádzanie s túlavými zvieratami
Mesto Šaľa poskytne dotáciu z mestského rozpočtu na rok 2021 pre oblasť zabezpečenia zdravých životných podmienok a bezpečnosti obyvateľov pri súčasnom zabezpečovaní ochrany zvierat.
viac
13.05.2022
Mesto Šaľa rieši problém s horiacimi kontajnermi
Šalianska radnica rieši problémy s požiarmi kontajnerov na odpad. Ako informoval mestský úrad, v posledných dňoch ich v meste zhorelo už päť.
viac
08.04.2024
Primátor verí, že Šaľa sa po 30 rokoch dočká výstavby obchvatu
Výstavbu obchvatu mesta Šaľa zrealizuje skupina HOCHTIEF SK. Vyplýva to z výsledkov vyhodnotenia ponúk verejnej súťaže, ktoré zverejnila Slovenská správa ciest (SSC). "Po tridsiatich rokoch čakania sa obyvatelia mesta možno dočkajú obchvatu," reagoval primátor Šale Jozef Belický.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.02 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.17 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.81 %