Nedeľa 05.05.2024
Dnes má meniny 
Lesia, Lesana
°C
29.03.2020 01:50

V Dubnici nad Váhom chcú do konca apríla opraviť výtlky na cestách


Ilustračná snímka: (int.).


Do konca apríla by chceli v Dubnici nad Váhom opraviť výtlky na miestnych komunikáciách. Radnica chce opraviť výtlky, ktoré vznikli v zime nielen v meste, ale aj v mestskej časti Prejta.


Ako informoval riaditeľ Technických služieb mesta Dubnica nad Váhom Gabriel Zelei, v prvej etape sa zamerali na odstránenie menších výtlkov liatym asfaltom, následne začali s opravou komunikácií, ktoré zima poškodila výraznejšie.

„V miestach, kde vznikli väčšie výtlky, jamy či prepadliny, pracujeme na ich vyfrézovaní a následnej finálnej úprave povrchu asfaltovým betónom. Trvanie prác odhadujeme na koniec apríla, avšak ovplyvniť ho môžu nepriaznivé poveternostné a epidemiologické podmienky,” uviedol Zelei.      

Ako dodal, celkovo ide približne o 80 lokalít, ktoré okrem samotných komunikácií zahŕňajú i krajnice, parkoviská, ale i niektoré chodníky a trhliny, či výtlky okolo uličných vpustí.

Autor: (tasr)


komentáre
SHOW ALL
podobné
04.05.2020
Pri oprave výtlkov budú po novom využívať infražiariče
Výtlky na miestnych komunikáciách v Liptovskom Hrádku budú zamestnanci odboru technických služieb po novom opravovať pomocou infražiaričov. Mesto o tom informuje na oficiálnej webovej stránke.
viac
20.07.2020
Mesto vyčistilo potok v Prejte, SVP na to nemal financie
Mesto Dubnica nad Váhom vyčistilo koryto potoka pretekajúceho mestskou časťou Prejta. Chce tak zabrániť vybreženiu potoka počas prívalových dažďov.
viac
19.04.2021
Dubnica nad Váhom opraví časť historického kaštieľa i priľahlý svah
Zabezpečiť stabilizáciu krídla historického kaštieľa zo 17. storočia v Dubnici nad Váhom a priľahlého svahu má oprava naplánovaná na tri mesiace. Podľa hovorkyne mesta Veroniky Rezákovej si vyžiada investíciu viac ako 250 000 eur, ktorá je zabezpečená z rezervného fondu mesta.
viac
27.05.2021
Dubnica získala na výstavbu cyklotrasy viac ako 824-tisíc eur
Nový cyklistický chodník s dĺžkou 2,9 km prepojí mesto Dubnica nad Váhom napojením zo Štúrovej ulice s mestskou časťou Prejta bezpečným aj atraktívnym spôsobom.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.05 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.17 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.78 %