Štvrtok 09.05.2024
Dnes má meniny 
Roland
°C
09.10.2023 01:10

ZMOS hľadá posily do odborného tímu Kancelárie ZMOS


Združenie miest a obcí Slovenska - logo


Združenie miest a obcí Slovenska hľadá posilu do svojho odborného tímu na úseku regionálneho rozvoja a sociálnych vecí a zdravotníctva. Ponúkame prácu s mestami a obcami v národnom záujmovom združení zastupujúcom záujmy miestnych územných samospráv.


Hľadáme do nášho tímu kolegu / kolegyňu na pozíciu odborného experta / odbornej expertky pre oblasť regionálneho rozvoja na miestnej a regionálnej úrovni. Odborný expert / odborná expertka bude zodpovedať za výkon agendy v gescii Ministerstva investícii, regionálneho rozvoja a informatizácie SR, Ministerstva pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR a Ministerstva dopravy SR.

Bližšie informácie o pracovnej ponuke TU.

Hľadáme do nášho tímu kolegu / kolegyňu na pozíciu na pozíciu odborného experta / odbornej expertky pre oblasť sociálnych vecí a zdravotníctva na úseku preneseného a originálneho výkonu kompetencií v miestnej územnej samospráve (mestách a obciach). Odborný expert / odborná expertka bude zodpovedať za výkon agendy v gescii Ministerstva práce, sociálnych vecí a rodiny SR a Ministerstva zdravotníctva SR.

Bližšie informácie o pracovnej ponuke TU.

Ponúkame prácu, ktorá v rámci vecného rozsahu pôsobnosti poskytuje zamestnancovi priestor pre racionalizáciu, iniciatívnosť a samostatnosť pri plnení pracovných úloh a povinností. Pracovná pozícia je o odbornosti, ale aj o komunikácii a prezentácii k členským mestám a obciam. Ponúkame prácu s mestami a obcami naprieč celým Slovenskom, prácu v malom kolektíve do 20 ľudí v centre Bratislavy.

Autor: (ZMOS)


komentáre
SHOW ALL
podobné
26.02.2018
Lokálna hospodárska politika v komplexnej štúdii
Združenie miest a obcí Slovenska prostredníctvom autorského kolektívu odborníkov spracovalo odborný dokument (ako projektový výstup NP CSD II.), ktorý sa komplexne venuje lokálnej hospodárskej politike ako nástroju na rozvoj miestnej ekonomiky.
viac
07.10.2020
Otvorené výzvy ÚPSVR na podporu zamestnávania
Ústredie práce, sociálnych vecí a rodiny vyhlasuje možnosť predkladania žiadostí o poskytnutie finančného príspevku na podporu vytvárania pracovných miest pre uchádzačov o zamestnanie.
viac
09.06.2021
Hľadajú sa odborníci na zlepšenie životného prostredia v mestách a obciach
Ministerstvo investícií, regionálneho rozvoja a informatizácie SR hľadá odborníkov na projekty venované zlepšeniu životného prostredia v mestách a obciach Slovenska.
viac
19.10.2023
SIEA: Hľadajú ľudí, ktorí chcú pomáhať svojim regiónom
V Slovenskej inovačnej a energetickej agentúre hľadajú ľudí, ktorí chcú pritom svojim regiónom pomôcť.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.12 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.16 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.73 %