Pondelok 29.04.2024
Dnes má meniny 
Lea
°C
07.10.2020 04:30

Otvorené výzvy ÚPSVR na podporu zamestnávania


Ilustračná snímka.


Ústredie práce, sociálnych vecí a rodiny vyhlasuje možnosť predkladania žiadostí o poskytnutie finančného príspevku na podporu vytvárania pracovných miest pre uchádzačov o zamestnanie.


Deje sa tak v rámci projektu "Pracuj, zmeň svoj život" aktivita č. 3 a tiež pre uchádzačov o zamestnanie prostredníctvom poskytovateľov sociálnych služieb v rámci projektu "Pracuj, zmeň svoj život" aktivita č. 2.

Pracuj, zmeň svoj život – aktivita č. 2

Cieľom aktivity č. 2 je zlepšiť postavenie uchádzačov o zamestnanie na trhu práce, zvýšiť zamestnanosť podporou vytvárania pracovných miest v oblasti sociálnych služieb, znížiť nezamestnanosť a prispieť k zlepšeniu poskytovania služieb. Bližšie informácie sa dočítate TU.

Pracuj, zmeň svoj život – aktivita č. 3

Hlavnou aktivitou projektu je poskytovanie príspevku zamestnávateľovi na úhradu časti celkovej ceny práce pre zamestnanca vypočítanej z priemernej mzdy zamestnanca v hospodárstve SR za 1-3 štvrťrok 2019. Bližšie informácie sa dočítate TU.

Prijímanie žiadostí o poskytnutie finančných príspevkov je do 4.12.2020.

Autor: (ZMOS)


komentáre
SHOW ALL
podobné
25.06.2020
Viac prírody v areáli vašej firmy?
Nadácia Ekopolis hľadá dve spoločnosti pre spoluprácu na projekte pre podporu biodiverzity. Príprava projektu prináša možnosť financovať zmysluplné zelené zmeny v areáli vlastnej firmy.
viac
29.06.2020
Petržalčania môžu opäť požiadať o príspevok na dieťa v súkromnej MŠ
Petržalčania, ktorí v budúcom školskom roku 2020/2021 umiestnia svoje dieťa do súkromnej materskej školy (MŠ), môžu opäť požiadať o nenávratný finančný príspevok.
viac
12.10.2020
Výzva na modernizáciu zdravotníckej infraštruktúry
Ministerstvo zdravotníctva SR ako sprostredkovateľský orgán pre Integrovaný regionálny operačný program vyhlásilo výzvu na predkladanie žiadostí o nenávratný finančný príspevok za účelom integrácie primárnej zdravotnej starostlivosti formou budovania centier integrovanej zdravotnej starostlivosti.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.03 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.17 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.80 %