Piatok 29.03.2024
Dnes má meniny 
Miroslav
°C
30.11.2018 10:20

Jozef Viskupič: Piešťany budú mať historicky prvú charterovú leteckú linku


Ilustračná snímka


Letisko Piešťany bude mať historicky prvú charterovú leteckú linku. Už počas tejto letnej sezóny bude trnavská župa letecky prepojená s atraktívnou dovolenkovou destináciou, a to tureckou Antalyou. Letisko Piešťany bude spolupracovať s CK Happy Travel.


„Po nástupe nového vedenia župy, a s ním aj Letiska Piešťany, bola jednou z našich prvých priorít doslova záchrana letiska pred jeho likvidáciou. To sa nám podarilo. Dokonca, rok po nástupe nového vedenia, môžem oznámiť, že letisko bude mať historicky prvú charterovú linku, a to do atraktívnej dovolenkovej destinácie tureckej Antalye. Tiež finalizujeme aj letecké spojenie s egyptskou destináciou Hurghada,“povedal trnavský župan Jozef Viskupič.

Nová charterová linka bude lietať od mája do októbra 2019 a kapacita by mohla byť približne 4 tisíc slovenských dovolenkárov počas sezóny.

Autor: Mgr. Jaroslav Vacek


komentáre
SHOW ALL
podobné
05.02.2020
J. Viskupič: Letisko Piešťany získalo ďalšiu atraktívnu destináciu – Tel Aviv
Letisko Piešťany získalo pre nasledujúcu letnú sezónu ďalšiu atraktívnu destináciu a bude spojené pravidelnou linkou s izraelským mestom Tel Aviv. Po minuloročnej úspešnej, historicky prvej charterovej sezóne, dostane cestovný ruch v trnavskej župe nový impulz.
viac
31.10.2020
Poďakovanie, podpora a prosba pred víkendom
Trnavský samosprávny kraj poskytuje súčinnosť pri celoplošnom testovaní obyvateľstva na ochorenie COVID-19, ktoré je organizované predovšetkým Ministerstvom obrany SR, Ministerstvom zdravotníctva SR, okresnými úradmi a obcami a mestami.
viac
16.01.2023
Pri letisku má vzniknúť integrované záchytné parkovisko
Integrované parkovisko s dvoma stovkami parkovacích miest by malo vzniknúť pri Letisku Piešťany. Projekt majoritného vlastníka Trnavského samosprávneho kraja (TTSK) za najmenej 2,6 milióna eur by mal byť realizovaný v roku 2024.
viac
16.05.2023
Letisko bude hostiť Festival letectva už tretíkrát
Tretí ročník Festivalu letectva sa na piešťanskom letisku bude konať počas nadchádzajúceho víkendu (20. - 21. 5.). Aj v tomto roku ho pripravuje Slovenská letecká agentúra v spolupráci s Trnavským samosprávnym krajom (TTSK), ktorý je majoritným akcionárom letiska.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.02 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.13 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.85 %