Piatok 29.03.2024
Dnes má meniny 
Miroslav
°C
13.02.2021 04:25

SÚC začala prípravné práce pred rekonštrukciou mosta v Hlohovci


Ilustračná snímka


V meste Hlohovec sa začali prípravné práce pred rekonštrukciou mosta. Informovala o tom Správa a údržba ciest (SÚC) Trnavského samosprávneho kraja (TTSK) na webovej stránke.


Napriek tomu, že je neustále v plnom prúde zimná údržba ciest, priaznivé počasie umožnilo SÚC spustiť potrebné prípravné práce pre oznámenú rekonštrukciu mosta ponad Váh. Krajská spoločnosť pri týchto prácach používa nové strojové vybavenie.       

Pracovníci strediska Červeník už vykonali na pravom brehu rieky Váhu viacero úkonov. "Išlo hlavne o výrub stromov a likvidáciu náletových drevín, ktoré sa nachádzajú pod spomenutým mostom a pri samotnej rekonštrukcii by tvorili prekážku pre priebeh prác. Od pondelka (8. 2.) bolo odstránených takmer 40 kusov stromov od malých až po veľké s obvodmi kmeňov cez jeden meter," informovala SÚC Trnavského kraja.     

Autor: (tasr)


komentáre
SHOW ALL
podobné
25.04.2020
Cyklozdruženia považujú momentálne Krajinský most za nebezpečný
So žiadosťou o dočasné zníženie rýchlosti na Krajinskom moste v Piešťanoch sa v otvorenom liste na Trnavský samosprávny kraj (TTSK) i mesto Piešťany obrátili zástupcovia občianskych cyklozdružení.
viac
05.12.2020
J. Viskupič: Sme o krok bližšie k rekonštrukcii mosta v Hlohovci
Trnavský samosprávny kraj 4. decembra 2020 spustil transparentné verejné obstarávanie na výber zhotoviteľa, ktorý zrekonštruuje cestný most cez rieku Váh v Hlohovci. Práce by mali začať na jar budúceho roka, pričom potrvajú jeden a pol roka.
viac
06.05.2021
Košický kraj začal s rekonštrukciou mosta za obcou Kluknava na Spiši
Most nad železničnou traťou Košice – Žilina za obcou Kluknava postavený v roku 1958 sa dočkal opravy. Košický samosprávny kraj začiatkom mája rozbehol jeho rekonštrukciu. Most bol dlhodobo v zlom stave, v betónových oporách sa nachádzali trhliny a hydroizolácia už bola nefunkčná.
viac
15.03.2022
Začína sa rozsiahla rekonštrukcia mosta na Škultétyho ulici v Prešove
Most na Škultétyho ulici v Prešove je jedným z najvyťaženejších dopravných objektov, čomu podľa radnice zodpovedá aj jeho stav. Po dlhých rokoch sa však dočká obnovy. Samospráva v pondelok odovzdala stavbu zhotoviteľovi.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.03 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.12 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.84 %