Štvrtok 25.04.2024
Dnes má meniny 
Marek
°C
27.06.2022 12:35

Letné kúpalisko plánuje tohtoročnú sezónu otvoriť 1. júla


Kúpalisko v Detve.


Letné kúpalisko v Detve plánuje tohtoročnú letnú sezónu otvoriť v piatok 1. júla. Potvrdil to hovorca mesta Milan Suja.


Pripomenul, že Správa športových zariadení mesta Detva v týchto dňoch pripravuje detvianske kúpalisko na najbližšiu letnú sezónu. Okrem prác, ktoré každý rok predchádzajú otvoreniu kúpaliska, ako je natretie bazéna či kosenie trávnika, pristúpilo mesto k rekonštrukcii strojovne. "Moderná a najmä automatická technológia vyjde mesto viac ako 100 000 eur," uviedol.

Podľa neho otváracie hodiny na kúpalisku budú rovnaké ako vlani, bazény budú návštevníkom k dispozícii od 9.00 do 18.00 h. "Na každý piatok a sobotu je naplánované aj večerné kúpanie od 18.00 do 21.00 h," spresnil.

Dodal, že ceny vstupného sa tento rok nemenia. "V areáli kúpaliska budú dostupné aj atrakcie pre deti a viaceré možnosti pre športové aktivity," ukončil Suja.

Detvianske kúpalisko v prostredí prírody pri amfiteátri je zverené do správy mestskej príspevkovej organizácie Správa športových zariadení mesta Detva.

Autor: (tasr)


komentáre
SHOW ALL
podobné
06.07.2016
Letná sezóna plná atrakcií v areáli Delňa začína
Oficiálne slávnostné otvorenie sa uskutoční už 7. júla 2016 o 13. hodine. Pripravených je množstvo sprievodných akcií a letných atrakcií.
viac
27.05.2022
Na trať sa opäť vráti Hanička, sezónu otvoria aj na Spišskom hrade
Pod Spišský hrad sa po zimnej prestávke opäť vráti na trať tradičný motorový vláčik Hanička. Letnú turistickú sezónu cez víkend slávnostne otvoria aj na Spišskom hrade.
viac
18.06.2022
Letné kúpalisko otvorilo tohtoročnú letnú sezónu
Letné kúpalisko vo Veľkom Krtíši v sobotu otvorilo tohtoročnú letnú sezónu. Pre TASR to potvrdil riaditeľ príspevkovej organizácie Správa športových zariadení mesta Veľký Krtíš Marian Vrško. Poznamenal, že kúpalisko má za sebou kompletnú rekonštrukciu.
viac
19.05.2023
Detva tento rok svoje letné kúpalisko neotvorí, areál je zničený
Mesto Detva tento rok svoje letné kúpalisko neotvorí. Dôvodom je jeho súčasný stav, ktorý nie je spôsobilý na prevádzku. Potvrdil to hovorca samosprávy Milan Suja.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.02 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.17 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.81 %