Piatok 29.03.2024
Dnes má meniny 
Miroslav
°C
24.03.2021 01:30

Mesto Martin hľadá grafikov, ktorí vytvoria nové logo regiónu Turiec


Ilustračná snímka: (turiec.net).


Mesto Martin a Turisticko-informačná kancelária (TIK) mesta Martin hľadajú profesionálnych alebo amatérskych grafikov, ktorí vytvoria nové logo pre región Turiec. Informovala o tom hovorkyňa mesta Zuzana Kalmanová.


Doplnila, že grafické návrhy loga, ktoré bude určené predovšetkým na webovú prezentáciu, môžu grafici zasielať do 6. apríla 2021 na e-mailovú adresu tik@martin.sk. „Z doručených návrhov postúpi niekoľko do užšieho výberu, v ktorom rozhodne o víťazovi verejnosť. Kampaň je realizovaná bez nároku na honorár,” uviedla Kalmanová.

Zmeny v komunikačnej a grafickej koncepcii mesta podľa nej oznámilo vedenie martinskej samosprávy minulý týždeň. Prvým krokom novej koncepcie je vytvoriť novú vizuálnu identitu pre región Turiec. „Žijeme v nádhernej Turčianskej záhradke, ktorá si určite zaslúži kvalitnú prezentáciu. Som presvedčený, že obyvatelia nášho mesta presne vedia, čo je na nej najkrajšie a najcennejšie. Preto sme sa rozhodli, že práve im dáme možnosť ukázať nám to. Radi by sme oslovili všetkých – profesionálnych aj amatérskych grafikov, aby nám pomohli nájsť novú tvár Turca a vytvoriť logo k heslu Zaži Turiec,” vysvetlil primátor Martina Ján Danko.

Autor: (tasr)


komentáre
SHOW ALL
podobné
26.07.2017
Obec Spišské Bystré vyhlásila súťaž na nové logo
Do súťaže sa môžu zapojiť všetci občania Slovenskej republiky, bez ohľadu na vek. Súťaž prebieha do 31. júla 2017.
viac
15.01.2021
Na budovanie ďalších úsekov cyklotrás chce župa využiť eurofondy
Výstavbu dvoch nových samostatných úsekov cyklotrás má župa v pláne financovať vďaka nenávratným finančným príspevkom (NFP), o ktoré sa bude uchádzať v rámci Integrovaného regionálneho operačného programu (IROP).
viac
16.07.2021
Martinčania najazdili na bicykli do práce 132 710 kilometrov
Martinčania najazdili počas júna v rámci súťaže Do práce na bicykli celkovo 132.710 kilometrov. Mestu sa tak podľa hovorkyne Zuzany Kalmanovej podarilo obhájiť prvenstvo z minulých ročníkov.
viac
10.08.2021
Nitriansky kraj hľadá najkrajší záber z regiónu
Profesionálni aj amatérski fotografi sa môžu do konca septembra prihlásiť do súťaže, ktorú vyhlásil Nitriansky samosprávny kraj (NSK) prostredníctvom internetového portálu regionnitra.sk. Zapojiť sa môžu fotografiami, ktoré zachytávajú krásy nitrianskeho regiónu.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.02 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.13 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.85 %