Nedeľa 28.04.2024
Dnes má meniny 
Jarmila
°C
15.02.2024 10:05

Webové stránky TSK, Trenčína a Starej Turej bodovali v súťaži Zlatý Erb 2023


Zlatý Erb 2023 - logo


Webové stránky miest Trenčín a Stará Turá sa umiestnili v elitnej trojici najlepších internetových stránok miest a mestských častí za rok 2023 v jubilejnom 20. ročníku prestížnej súťaže Zlatý erb. V kategórii samosprávnych krajov obhájil Trenčiansky samosprávny kraj (TSK) umiestnenie za rok 2022.


 Vyplýva to z informácií na webovej stránke ZlatyErb.sk. Webová stránka mesta Trenčín skončila na druhom mieste a v porovnaní s predchádzajúcim rokom si o priečku polepšila. Mesto Stará Turá po víťazstve v súťaži za rok 2022 skončila na treťom mieste. V kategórii miest a mestských častí zvíťazila internetová stránka mesta Martin. Martinská webová stránka získala aj špeciálnu cenu Grand prix.         

Medzi samosprávnymi krajmi triumfovala stránka Prešovského samosprávneho kraja pred Trenčianskym a Trnavským samosprávnym krajom.         

V kategórii webových stránok obcí zvíťazila stránka obce Šačince v Trnavskom okrese pred stránkou obce Trnavá Hora v okrese Žiar nad Hronom a Hermanovce v Prešovskom okrese.         

Súťaž ZlatyErb spoločne vyhlásili Európsky inštitút, eSlovensko, Únia miest Slovenska, Združením informatikov samospráv Slovenska, Úniou nevidiacich a slabozrakých Slovenska a SK8 (Združenie Samosprávnych krajov Slovenska).         

Hlavným cieľom súťaže ZlatyErb je podporiť informatizáciu slovenských samospráv, oceniť výnimočné projekty a ohodnotiť snahu zástupcov samospráv efektívne a transparentne využívať informačno-komunikačné technológie, a tým zvyšovať kvalitu služieb pre občanov Slovenska.

Autor: (TASR)


komentáre
SHOW ALL
podobné
04.12.2016
Trnavohorský obecný web je opäť „zlatý“
„Áno, je to tak, naša obec v súťaži o najlepší web na Slovensku získala aj v roku 2016 znovu ocenenie ZlatyErb.sk v kategórií obcí,“ uvádza na webovej stránke starosta Trnavej Hory Pavel Kravec Obecná webová stránka získala 1. miesto už štyrikrát, a to v rokoch 2011, 2013, 2015 a 2016.
viac
14.11.2018
Celkové víťazstvo v súťaži ZlatyErb.sk patrí webom dvoch samosprávnych krajov
Celkové víťazstvo a hlavná cena Grand Prix eSlovensko v súťaži ZlatyErb.sk o najlepšiu internetovú stránku samospráv za rok 2018 patrí internetovým webom Prešovského samosprávneho kraja a Trenčianskeho samosprávneho kraja.
viac
08.04.2019
Študenti odprezentovali svoje práce na krajskej prehliadke 41. ročníka SOČ
V poradí 41. ročník krajského kola Stredoškolskej odbornej činnosti sa už tradične uskutočnil v priestoroch Strednej odbornej školy (SOŠ) Stará Turá v zriaďovateľskej pôsobnosti Trenčianskeho samosprávneho kraja.
viac
25.06.2020
TSK odmení rekreačných cykloturistov využívajúcich cyklobusy
Trenčiansky samosprávny kraj (TSK) odmení cykloturistov, ktorí v aktuálnej letnej sezóne využijú službu cyklobusov. Informoval o tom Ľubomír Bobák z oddelenia komunikácie a medzinárodných vzťahov Úradu TSK.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.02 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.17 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.81 %