Štvrtok 02.05.2024
Dnes má meniny 
Žigmund
°C
20.10.2017 02:00

Arénu Brezno v novembri obsadia krásavice z Horehronia


Finalistky, ktoré zabojujú o titul Miss Horehronie.


Druhý ročník Miss Horehronie odštartoval svoju púť kastingami už 2. júna v Brezne. Druhý kasting sa uskutočnil 18. júna v Banskej Bystrici. Odborná porota s pomedzi uchádzačiek vybrala 10 krásnych Horehroniek, ktoré zabojujú o titul Miss Horehronie.


Už od začiatku nasadili finalistky a tím Miss Horehronie vysoké tempo a pustili sa do práce. Finálový večer je deň čo deň bližšie a naše krásne finalistky začínajú mať zaplnený kalendár termínmi. Fotografovanie, filmovanie, sústredenie… To všetko sa deje a plánuje. Počas jedného týždňa sa finalistky usmievali pred fotoaparátom aj kamerou hneď dvakrát. Náročné dni však zvládali s úsmevom na tvári, aj keď so značným vyčerpaním. Fotografovanie profilových fotiek, fotiek na bilbord či filmovanie spotov bol len začiatok krásnej a namáhavej cesty.

Keďže sa treba pripraviť na finále na 100 percent, mladé slečny absolvovali aj sústredenie. Počas dvoch dní si nik poriadne nevydýchol. Náročný program sa začínal zavčasu ráno a končil sa vo večerných hodinách - catwalk, kurz líčenia, ale aj rôzne kondičné cvičenia na udržanie dobrej formy, ktorú budú potrebovať.

Projekt Miss Horehronie 2017 však nie je len o kráse a móde. Aj preto sa finalistky zúčastnili aj na charitatívnej prehliadke špeciálnych modelov, ktoré vytvorili deti zo znevýhodneného prostredia. Prehliadka sa konala pri príležitosti otvorenia novej vlakovej a autobusovej stanice v Banskej Bystrici.

O finalistky sa vzorne stará celý tím ľudí ako sú make up artistky z Gosh Copenhagen či kadernícke štúdio Adam Medveď. Ich pohyby sleduje aj Barbora Bakošová, prvá vicemiss Slovensko z roku 2015, ktorá je ambasádorkou tohtoročnej súťaže krásy.

Miss Horehronie 2017 vrcholí galavečerom 3. novembra 2017 v Aréne Brezno. Na finále nielenže spoznáte najkrajšiu slečnu Horehronia, ale uvidíte módnu show rôznych renomovaných dizajnérov a odevných značiek. Vystúpia poprední slovenskí interpreti ako Majk Spirit, Štefan Štec s Ľubicou Čekovskou a Kristína, ktorá sa stala miláčikom Horehronia aj vďaka piesni o našom krásnom kraji. Čaká vás večer plný emócií, ktorým vás svojím neopakovateľným humorom bude sprevádzať Lukáš Latinák. Veríme, že si nenecháte ujsť toto spojenie ženskej krásy, fashion show a skvelých vystúpení.

Obecné noviny č. 39-40/2017

 

Autor: (mh)


komentáre
SHOW ALL
podobné
02.08.2021
Na Horehroní chystajú historické preteky na cyklodrezinách a bude aj vínna cesta
Horehronie ponúka počas tohto leta viaceré atrakcie pre návštevníkov a nebude tomu inak ani v závere tohto týždňa. Už v piatok (6. 8.) o 10.00 h odštartujú v Hronci historicky prvé preteky na horehronských cyklodrezinách.
viac
30.01.2023
Na Horehroní spustili petíciu za zachovanie nemocnice v terajšom rozsahu
Na Horehroní v týchto dňoch spustili avizovanú petíciu za zachovanie Nemocnice s poliklinikou v Brezne v celom doterajšom rozsahu poskytovaných zdravotníckych činností, ako aj za jej zaradenie do siete kategorizovaných nemocníc druhej úrovne.
viac
11.07.2023
Históriu a zaujímavosti mesta priblížia turistom komentované prehliadky
Turisti, ktorí v lete zavítajú do horehronskej metropoly, môžu spoznávať mesto Brezno prostredníctvom komentovaných prehliadok. Každoročne ich organizuje Oblastná organizácia cestovného ruchu (OOCR) Región Horehronie v spolupráci s mestským infocentrom vo zvonici.
viac
04.12.2023
Trh regionálnych produktov opäť zavítal do Mestského hotela Ďumbier
Aj tento rok mohla široká verejnosť zavítať do priestorov hotela Ďumbier, ktorý po druhýkrát hostil regionálnych producentov a ich výrobky na zrhu regionálnych výrobkov, v závere ktorého sa uskutočnilo slávnostné odovzdávanie certifikátov novým držiteľom značky ,,Regionálny produkt Horehronie".
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.05 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.17 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.78 %