Štvrtok 02.05.2024
Dnes má meniny 
Žigmund
°C
06.11.2021 03:45

Do plavárne Pasienky umožnia vstup len kompletne zaočkovaným


Ilustračná snímka (bsk)


Do plavárne Pasienky od pondelka (8. 11.) umožnia vstup len kompletne zaočkovaným ľuďom proti ochoreniu COVID-19. Kapacita prevádzky plavárne bude maximálne 50 percent.


Informuje o tom Správa telovýchovných a rekreačných zariadení (STaRZ) hlavného mesta. Reaguje tak na prechod Bratislavy od pondelka z oranžovej do červenej farby v rámci COVID automatu (z ostražitosti do prvého stupňa ohrozenia).       

Zmeny sa dotknutú aj ďalších športovísk. Od pondelka bude  Zimný štadión Harmincova fungovať v režime OTP (očkovaní, testovaní, po prekonaní choroby) s kapacitou 75 športovcov a 98 divákov. Rovnako aj Športová hala Harmincova bude v OTP režime s kapacitou 75 osôb. Sauna Delfín od pondelka nebude v prevádzke.       

"Za dodržiavanie aktuálnych epidemiologických opatrení Úradu verejného zdravotníctva (ÚVZ) SR je pri organizovanej športovej činnosti (kluby, preteky, súťaže, kurzy) zodpovedný organizátor," uviedla STaRZ.     

Autor: (tasr)


komentáre
SHOW ALL
podobné
02.05.2020
Bratislava pre pandémiu zmenila rozpočet, odložil sa aj nákup autobusov
Mesto Bratislava pre pandémiu nového koronavírusu a jej očakávané ekonomické dosahy muselo zmeniť svoj rozpočet na rok 2020 a znížiť či viazať v ňom výdavky o takmer 36 miliónov eur.
viac
19.02.2021
Starosta R. Kusý si vie predstaviť veľké vakcinačné centrum na NFŠ
Starosta bratislavského Nového Mesta Rudolf Kusý si vie predstaviť, že by vakcinačné centrum v rámci hlavného mesta vzniklo v priestoroch Národného futbalového štadióna (NFŠ).
viac
02.09.2021
Od štvrtka jazdí MHD v režime školský rok
V Bratislave jazdia od štvrtka jednotlivé linky mestskej hromadnej dopravy (MHD) opäť v režime školský rok. Jednotlive spoje tak budu premavat castejsie.
viac
17.09.2021
V Bratislave je nad 50 rokov zaočkovaných prvou dávkou už 75 percent ľudí
V Bratislave je prvou dávkou vakcíny proti ochoreniu COVID-19 už zaočkovaných 75 percent ľudí vo vekovej kategórii 50 rokov a viac. Oznámil to primátor hlavného mesta Matúš Vallo s tým, že ide o dôležité číslo, keďže sa od neho odvíja aj farba COVID semafora pre Bratislavu.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.05 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.17 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.78 %