Pondelok 29.04.2024
Dnes má meniny 
Lea
°C
15.03.2024 02:05

Dolná Strehová plánuje rozšíriť kapacitu materskej školy novostavbou


Foto zdroj: FB Obec Dolná Strehová


Obec Dolná Strehová vo Veľkokrtíšskom okrese plánuje rozšíriť kapacitu svojej materskej školy výstavbou nového objektu. Vyplýva to z oznámenia vo vestníku Úradu pre verejné obstarávanie s tým, že celková predpokladaná hodnota zákazky je 871.737 eur bez DPH.


Predmetom zákazky je zvýšenie kapacity materskej školy v Dolnej Strehovej novostavbou. Vytvoriť plánujú dve samostatné oddelenia, ktorými budú triedy pre deti. Súčasťou novostavby sú okrem stavebnej časti napríklad vykurovanie, elektroinštalácia, fotovoltaické zariadenie i bleskozvod. Opis obstarávania uvádza, že riešiť budú aj exteriér vrátane terasy a spevnených plôch.

Oznámenie informuje, že verejný obstarávateľ požaduje zábezpeku vo výške 15.000 eur. Podmienky jej zloženia alebo vrátenia sú uvedené v súťažných podkladoch. Obstarávanie je plne alebo čiastočne financované z fondov Európskej únie. Záujemcovia môžu svoje ponuky predkladať do 2. apríla. Kritériom na vyhodnotenie ponúk je cena.

Autor: (TASR)


komentáre
SHOW ALL
podobné
10.12.2019
Obec Varín rozšíri kapacitu materskej školy takmer za 385-tis. eur
Obec Varín v Žilinskom okrese zrekonštruuje a rozšíri kapacitu materskej školy za takmer 385-tis. eur. O výsledku verejného obstarávania informovala obec vo vestníku Úradu pre verejné obstarávanie.
viac
11.05.2020
Obec začína s výstavbou MŠ pri rómskej osade
S výstavbou materskej školy (MŠ) pri tunajšej rómskej osade začne obec Mníšek nad Hnilcom v okrese Gelnica v najbližších dňoch. Ako povedal starosta Ľudovít Kujnisch, momentálne ide o najväčší projekt obce.
viac
17.05.2021
Žilina rekonštruuje Materskú školu v Závodí, jej kapacita sa zvýši o 33 miest
Rozšíriť kapacitné možnosti školy prostredníctvom nadstavby a revitalizovať detské ihrisko plánuje žilinská samospráva počas stavebných prác, ktoré sa v uplynulých dňoch začali v Materskej škole Závodie.
viac
10.01.2023
Rozšírenie kapacity MŠ v Budulove je v úvodnej fáze
Práce na rozšírení kapacity materskej školy (MŠ) v mestskej časti Budulov v Moldave nad Bodvou sú v úvodnej fáze. Potvrdila to hovorkyňa mesta Jana Kovácsová. Stavba má byť hotová do novembra.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.02 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.17 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.81 %