Štvrtok 02.05.2024
Dnes má meniny 
Žigmund
°C
15.11.2023 07:55

Dolnokubínske denné centrum na dva dni otvorí brány verejnosti


Ilustračný výrez plagátu


Dolnokubínske denné centrum na ulici Obrancov mieru si pripravilo pre verejnosť deň otvorených dverí. Uskutoční sa v stredu 15. a vo štvrtok 16. novembra od 10.00 do 18.00 h.


"Cieľom tohto podujatia je priblížiť ľuďom z Dolného Kubína našu činnosť a aktivity, ktoré sa tu počas jednotlivých mesiacov konajú. Taktiež ukázať, že denné centrum neslúži len pre seniorov, ale aj pre zdravotne znevýhodnených, rodičov s deťmi či starých rodičov s vnúčatami," ozrejmila sociálna pracovníčka denného centra Zuzana Haláková.         

Počas dvoch dní čaká na návštevníkov prehliadka denného centra s predstavením aktivít a činností pre obyvateľov. Súčasťou dňa otvorených dverí bude aj prezentácia výrobkov zhotovených seniormi s možnosťou zakúpenia za dobrovoľný príspevok.

Autor: (TASR)


komentáre
SHOW ALL
podobné
17.09.2018
Levickí seniori súťažili na olympiáde
V utorok 11. septembra 2018 sa v priestoroch mestského športového areálu stretli všetci aktívni seniori z mesta, aby si spoločne zmerali sily na 3. ročníku Športovej olympiády seniorov.
viac
23.07.2020
Zamestnanci radnice menia každú stredu kanceláriu za park
Kanceláriu v dolnokubínskej radnici menia úradníci raz týždenne za vysunuté pracovisko v Parku Martina Kukučína. Každú stredu až do konca leta poskytnú pracovníci mestského úradu obyvateľom administratívnu pomoc so žiadosťami a rôznymi dokumentmi.
viac
06.10.2020
Mladí výtvarníci skrášlili oporný múr za domovom dôchodcov
Umelecky nadaní žiaci ozdobili svojimi maľbami oporný múr v Zariadení pre seniorov a domove sociálnych služieb v Dolnom Kubíne. Múr počas týždňa dobrovoľníctva premaľovala skupina pomocníkov, finálnu podobu mu dajú mladí výtvarníci, ktorí sa zapojili do jeho skrášľovania.
viac
05.03.2024
Dolný Kubín má prvú haptickú mapu centra mesta pre nevidiacich a slabozrakých
Dolný Kubín má prvú haptickú mapu centra mesta pre nevidiacich. Vytvorili ju odborníci z Masarykovej univerzity v Brne. Podľa primátora Jána Prílepka je medzi slovenskými mestami pravdepodobne unikátom.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.05 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.17 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.78 %