Streda 08.05.2024
Dnes má meniny 
Ingrida
°C
29.01.2020 08:50

Krojovka na svahu


Pozvánka na krojovku


Na svahy lyžiarske strediska Mýto Ski & Bike centrum opäť zavítajú tradície. Ľudová hudba, kroje, skvelé jedlo a parádne zábava na Vás čaká už túto sobotu 1. februára.


Prvá februárová sobota sa bude v lyžiarskom stredisku Mýto Ski & Bike centrum niesť v duchu tradícii a folklóru. Veselí chlapci z Horehronia nielen lyžiarom ale všetkým návštevníkom zahrajú na ľudovú nôtu. Krásne horehronské dievčatá predvedú krásu horehronských krojov počas módnej prehliadky. Zdravie budú utužovať Hugánske ľadové medvede v miestnom potoku. Návštevníkom priblížia aj aké všetky výhody má zimné otužovanie v ľadovej vode.

O hladné brušká sa postarajú kuchári so špecialitami z reštaurácie pod lyžiarskym svahom ale taktiež čerstvo napečené legendárne buchty zo sedla Zbojská. Okrem bohatého folklórneho programu bude pre najmenších pripravené maľovanie na tvár a rôzne detské animácie. Krojovka na svahu vyvrcholí aj exhibičnými jazdami v krojoch na lyžiach.

„Už druhý ročník obľúbeného podujatia v lyžiarskeho stredisku Mýto Ski a Bike centrum opäť prinesie medzi lyžiarov aj naše tradície a horehronský folklór. Nielen medzi domáci ale hlavne turisti, ktorí do regiónu prichádzajú z iných kútov Slovenska obľubujú toto podujatie, ktoré zaručuje skvelú zábavu“ uviedla Ing. Petra Ridzoňová

Hlásniková, výkonná riaditeľka OOCR REGIÓN HOREHRONIE. Na svahy lyžiarskeho strediska sa lyžiari a snowboardisti z mesta Brezno ale taktiež ubytovacích zariadení Bystrianskej doliny môžu dostať ZADARMO, bezpečne a ekologicky skibusom s Horehronie Card podľa platného grafikonu.

Autor: (ts-OOCR región Horehronie)


komentáre
SHOW ALL
podobné
10.06.2020
V Mýte pod Ďumbierom sa otvárajú brány do bike parku
Mýto SKI & BIKE otvára opäť svoje brány pre všetkých nadšených bikerov. V sobotu 13. júna sa môžete tešiť na otvorenie druhej sezóny v špičkovom bike parku v Mýte pod Ďumbierom.
viac
25.11.2022
V Levočskej doline sa túto zimu lyžovať nebude, dôvodom je energetická kríza
Lyžiarske stredisko v Levočskej doline túto zimu nebude v prevádzke, lyžiari si tak na tamojších zjazdovkách nezalyžujú. Informovala o tom PR manažérka strediska Lenka Schreiner Maťašovská s tým, že dôvodom je energetická kríza.
viac
15.12.2022
Lyžiarska sezóna odštartuje v piatok, skipassy zdraželi len mierne
Tohtoročná sezóna v lyžiarskom stredisku v obci Krahule v Kremnických vrchoch odštartuje už v piatok (16. 12.). Ceny skipassov napriek vysokému nárastu nákladov na prevádzku strediska zdraželi len mierne. Uviedol to majiteľ strediska Ski Krahule Vladimír Urblík.
viac
10.11.2023
Lyžiarske stredisko Malinô Brdo plánuje otvoriť zimnú sezónu skôr
Prípravy prímestského lyžiarskeho strediska Malinô Brdo na zimnú sezónu sú v plnom prúde. Lyžiari sa môžu tešiť na skoršie otvorenie strediska a na výhodnú lyžovačku so sezónnym skipasom, ktorý je už v predpredaji na e-shope.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.12 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.16 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.73 %