Piatok 03.05.2024
Dnes má meniny 
Galina
°C
18.08.2023 10:35

Mesto pokračuje v projekte Senior karta, registrácia bude v septembri


Snímka zdroj: (Mesto Brezno).


Breznianska samospráva spustila pred rokom projekt Senior karta, ktorého cieľom bolo podporiť a zviditeľniť drobných podnikateľov a zároveň pomôcť seniorom. Držiteľom karty poskytujú prevádzky rôzne zľavy.


O projekt je záujem, mesto v ňom preto bude pokračovať. Radnica o tom informovala na svojom webe.

"Vyzývame prevádzky, ktoré majú záujem sa do projektu zapojiť, aby nás písomne kontaktovali na adresu mestského úradu. Zároveň vyzývame seniorov s trvalým pobytom v meste Brezno, ktorí dovŕšia v tomto roku 60 rokov veku, ale i starších, čo sa predtým neregistrovali, aby využili túto možnosť," uvádza mesto.

Registrácia na Senior kartu sa uskutoční 4. až 8. septembra v Dennom centre Prameň a je možná len osobne, prípadne tak môžu urobiť príbuzní alebo iná blízka osoba. Jednoeurový poplatok za výrobu karty sa hradí pri registrácii.

Prevádzky v Brezne, ktoré poskytujú zľavy, sú označené žltou nálepkou s nápisom: Táto prevádzka poskytuje zľavu pre držiteľov Senior karty. Mesto im na základe zmluvy zabezpečuje reklamu na svojej webovej stránke a dvakrát ročne v regionálnom týždenníku.

Autor: (tasr)


komentáre
SHOW ALL
podobné
26.04.2017
Nový koncept Bratislava Card rozšíril ponuku až za hranice mesta
Návštevníci Bratislavy a jej regiónu sa túto sezónu majú na čo tešiť. Vylepšená turistická karta Bratislava Card im prinesie viac ako 120 atraktívnych zliav, vrátane bezplatnej prehliadky mesta, vstupov do múzeí a galérii a cestovanie integrovanou dopravou v celom Bratislavskom kraji.
viac
29.12.2017
Od budúceho roka by mala fungovať Karta staromestského seniora
Poskytovanie benefitov v podobe zliav či snaha viesť dôchodcov k aktívnejšiemu životu aj vo vyššom veku v bratislavskom Starom Meste. To sú ciele zásad poskytovania Karty staromestského seniora, ktoré schválili miestni poslanci na poslednom rokovaní staromestského zastupiteľstva.
viac
16.11.2020
Nové Mesto finišuje s prípravami na spustenie rezidentskej zóny
Bratislavské Nové Mesto finišuje s prípravami na spustenie pilotnej zóny rezidentského parkovania v lokalite Tehelné pole.
viac
24.01.2022
Brezno spustilo novinku pre seniorov
Breznianska samospráva spustila projekt Senior karta pre ľudí nad 60 rokov, ktorá im zhruba v 30 prevádzkach v meste označených žltou nálepkou a textom umožní využívať rôzne zľavy.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.05 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.17 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.78 %