Piatok 03.05.2024
Dnes má meniny 
Galina
°C
02.11.2021 02:25

Mesto Prešov pomôže seniorom pri registrácii na tretiu dávku vakcíny


Iustračný obrázok: pixabay.com


Mesto Prešov od 2.11.2021 ponúkne pomoc pre seniorov pri registrácii na tretiu očkovaciu dávku proti ochoreniu COVID-19. Seniori sa budú môcť obrátiť na zamestnancov denných stacionárov a denných centier, ktorí im poskytnú aj všetky dôležité informácie týkajúce sa očkovania.


 Pomoc je určená aj pre tých seniorov, ktorí zatiaľ nie sú zaočkovaní a potrebujú sa zaregistrovať na očkovanie prvou dávkou vakcíny.

Seniori alebo ťažko zdravotne postihnutí ľudia, ktorí nemajú prístup k internetu, respektíve sa sami nedokážu zaregistrovať na očkovanie proti ochoreniu COVID-19 sa môžu obrátiť na Kanceláriu sociálneho poradenstva na MsÚ Prešov, alebo na ktorýkoľvek z denných stacionárov, či denných centier v zriaďovateľskej pôsobnosti mesta Prešov. Záujemcom, ktorí spĺňajú podmienky na očkovanie, poverení pracovníci pomôžu s registráciou prostredníctvom internetu a podajú im potrebné informácie súvisiace s očkovaním. Na stretnutie s pracovníkmi denných stacionárov, denného centra alebo Kancelárie sociálneho poradenstva je potrebné sa vopred telefonicky objednať v pracovných dňoch v čase od 8:00 do 14:00 hod.

Viac TU

Autor: (ts-MsÚ Prešov)


komentáre
SHOW ALL
podobné
07.04.2020
Dobrovoľníci ponúkajú svoje služby, rozširujú svoje rady
V snahe pomôcť v sociálnej oblasti čo najväčšiemu počtu obyvateľov vyzýva mesto Prešov spolu s viacerými organizáciami verejnosť o poskytnutie kontaktov na osamelých ľudí. Prešovské dobrovoľnícke centrum zároveň v súvislosti s výskytom nového koronavírusu hľadá do svojich radov posily.
viac
29.10.2020
Prešov podáva počas pandémie pomocnú ruku seniorom a rodinám v núdzi
Mesto Prešov v spolupráci s Potravinovou bankou Slovenska aj počas druhej vlny pandémie pomáha ľuďom v núdzi. Ak vo svojom okolí poznáte niekoho, kto je v tomto náročnom období odkázaný na pomoc, dajte nám o ňom vedieť.
viac
20.02.2021
Mesto Prešov rozdá seniorom viac ako 15 tisíc respirátorov
Mesto Prešov v reakcii na zhoršujúcu sa epidemiologickú situáciu opäť podáva pomocnú ruku seniorom. Každému Prešovčanovi nad 65 rokov radnica bezplatne doručí respirátor FFP2.
viac
25.11.2021
Prešov opäť pripraví štedrú večeru pre osamelých seniorov
Mesto Prešov v spolupráci so Slovenským Červeným krížom aj tieto Vianoce pripraví štedrú večeru pre osamelých seniorov. Doručíme ju priamo k nim.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.05 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.17 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.78 %