Piatok 26.04.2024
Dnes má meniny 
Jaroslava
°C
11.09.2017 10:52

Nová aplikácia vás prevedie Bojnicami


Ilustračná snímka.


Oblastná organizácia cestovného ruchu (OOCR) Región Horná Nitra-Bojnice a Mesto Bojnice pripravili jedinečnú pomôcku pre návštevníkov - mobilnú aplikáciu "Turistický sprievodca Bojnice".


Novinka približuje majiteľom smartfónov najväčšie turistické atraktivity. Zároveň poskytuje dôležité informácie z okruhov histórie mesta, cestovného ruchu, interaktívnu mapu, letecký záber mesta či dôležité informácie pre návštevníkov, ktorí sa v meste potrebujú rýchlo zorientovať. 

"Mobilná aplikácia funguje off-line. Užívateľ teda pri vyhľadávaní ubytovania, reštaurácií či rekreačných zariadení nepotrebuje pripojenie na internet. Na mape mesta môže návštevník použiť filter a jednoducho vyhľadať body záujmu," uviedla členka OOCR Región Horná Nitra-Bojnice a spracovateľka aplikácie Sylvia Maliariková. "Mám veľkú radosť, že sa mesto Bojnice zaradilo k destináciám cestovného ruchu, ktoré majú spracovanú obdobnú aplikáciu. Túto novinku vnímam ako komplexnú turistickú pomôcku a dôležitý nástroj destinačného marketingu," doplnila Maliariková.

Turistický sprievodca mesta Bojnice zahŕňa texty, fotografie a dôležité informácie v celkovej veľkosti dát približne 50MB. Podsekcie "Atraktivity a zaujímavosti" a "Turistika" obsahujú informácie aj vo forme audio komentára. Aplikácia je prispôsobená pre mobilné systémy Android a iOS. Projekt bol zrealizovaný s finančnou podporou Ministerstva dopravy a výstavby Slovenskej republiky.

Užívatelia smartfónov či tabletov si môžu aplikáciu stiahnuť zdarma:

Android: https://play.google.com/store/search?q=vegh%20bojnice

iOS: https://itunes.apple.com/us/app/bojnice/id1276159336?mt=8

Autor: (tr)


komentáre
SHOW ALL
podobné
02.01.2018
Mesto má nového mobilného turistického sprievodcu
Mesto Spišská Nová Ves pripravilo pre návštevníkov mesta novinku –  mobilnú aplikáciu, ktorá majiteľom smartfónov poskytne množstvo informácií o pamiatkach a historických budovách, turistických atrakciách, podujatiach i histórii mesta.
viac
22.05.2020
O aktualitách v meste Rajec sa obyvatelia dozvedia cez mobilnú aplikáciu
Aktuálne informácie o dianí v meste Rajec sprostredkuje nová mobilná aplikácia. Podľa Zuzany Ščasnej z oddelenia kultúry mestského úradu má novinka zabezpečiť efektívnejšiu komunikáciu medzi radnicou a obyvateľmi.
viac
10.11.2020
Aplikácia „Petržalka“ treťou najsťahovanejšou aplikáciou na Slovensku
Informácie z mestskej časti Bratislava-Petržalka vždy po ruke. Najväčšia bratislavská mestská časť sa ešte v marci tohto roku pripojila k vyše 40 mestám a obciam, ktoré využívajú aplikáciu SOM – Správy o meste pre lepšiu komunikáciu s jej obyvateľmi.
viac
29.01.2021
Samospráva začala komunikovať s obyvateľmi cez novú mobilnú aplikáciu
Samospráva kúpeľného mesta Bojnice začala komunikovať so svojimi obyvateľmi cez novú mobilnú aplikáciu. Koncept aplikácie SOM - správy o meste im môže nahradiť miestny rozhlas, noviny či SMS správy.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.02 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.17 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.81 %