Piatok 03.05.2024
Dnes má meniny 
Galina
°C
22.02.2022 03:20

Nová mobilná aplikácia informuje o dianí v meste


Ilustračná snímka.


Mesto Zlaté Moravce spustilo od začiatku tohto mesiaca novú mobilnú aplikáciu Munipolis, ktorá bude občanov informovať o dianí v meste.


Majitelia smartfónov, ktorí si ju stiahnu do svojich mobilov, v nej nájdu všetky mestské oznamy, pozvánky na kultúrne podujatia i informácie zo života mesta. Súčasťou aplikácie sú ankety, podnety od občanov, ktorí si tam budú môcť vytvárať aj vlastné debatné skupiny, povedal Marek Horvát, vedúci oddelenia vnútornej správy a služieb občanom na Mestskom úrade v Zlatých Moravciach.

Mesačné náklady na prevádzku aplikácie by podľa Horváta nemali byť pre samosprávu vysoké. Mesačne bude magistrát platiť zo svojho rozpočtu za jej chod 250 eur. Stiahnutie aplikácie, registrácia a následne jej využívanie sú pre užívateľov bezplatné.

Autor: (tasr)


komentáre
SHOW ALL
podobné
24.01.2019
V meste pribudla nová cyklotrasa po sakrálnych pamiatkach
V Zlatých Moravciach pribudla nová náučná cykloturistická trasa po sakrálnych pamiatkach mesta. Na cyklotrase dlhej 18 kilometrov je celkovo 47 zastavení pri sakrálnych pamiatkach v Zlatých Moravciach a v mestskej časti Chyzerovce.
viac
20.12.2019
Technické služby mesta získali vďaka dotáciám nové vozidlá
O čistotu ulíc v Zlatých Moravciach sa už stará nová technika. Mestu sa podarilo aj vďaka získaným dotáciám nakúpiť nové autá, ktoré už boli odovzdané Technickým službám.
viac
10.03.2020
Mesto chce vybudovať novú cyklocestu i prístrešok pre bicykle
Mesto Zlaté Moravce získalo nenávratný finančný príspevok na podporu rozvoja cyklistickej dopravy a cykloturistiky z Ministerstva dopravy a výstavby SR. Celková výška dotácie na dva projekty predstavuje takmer 200 000 eur, informovali zástupcovia mesta.
viac
26.05.2021
V blízkosti autobusovej stanice v Zlatých Moravciach vznikne oddychová zóna
V blízkosti zlatomoraveckej autobusovej stanice vyrastie nová moderná oddychová zóna. Umiestnená bude vedľa parkoviska na bicykle.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.05 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.17 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.78 %