Streda 08.05.2024
Dnes má meniny 
Ingrida
°C
23.09.2023 08:00

Ružinov ožije cez víkend tradičnými hodovými slávnosťami


Ilustračný výrez plagátu


Park Andreja Hlinku v bratislavskom Ružinove ožije cez víkend (23. - 24. 9.) tradičnými hodovými slávnosťami. Na svoje si prídu milovníci rôznych hudobných žánrov i gastronómie. Koncerty i ďalšie aktivity sú zamerané na všetky vekové kategórie.


"Máme radosť, že môžeme opäť priniesť do Ružinova obľúbené hodové slávnosti. Verím, že to budú dva dni plné radosti a zábavy. Naším cieľom je vytvoriť príjemné a nezabudnuteľné chvíle, ktoré si všetci budú dlho pamätať," pozýva starosta Ružinova Martin Chren.         

Pripravené sú koncerty viacerých umelcov a hudobných skupín vrátane ikony českej populárnej hudby Marie Rottrovej s jej hudobnou skupinou. Chýbať nebudú ani gastrostánky s výberom tradičných slovenských jedál, ale aj medzinárodných gastronomických lahôdok. Najmenších návštevníkov budú čakať detské atrakcie a rôzne zábavné programy. Pred Domom kultúry (DK) Ružinov budú kolotoče, Wetzlerov park bude miestom rodinného trhu Ružinovčanov i športovej zóny.

Autor: (TASR)


komentáre
SHOW ALL
podobné
16.12.2016
Park Andreja Hlinku zavonia Farmárskymi trhmi a Adventom
MČ Bratislava - Ružinov a Cultus Ružinov si pre obyvateľov mestskej časti a jej návštevníkov pripravili na víkend 17. a 18. decembra 2016 Farmárske trhy, kde nebude chýbať dobré jedlo, ani bohatý kultúrny program.
viac
21.06.2018
Tento víkend bude aj korunovačný, jazzový, gurmánsky, či rozprávkový
Otvorené viechy, Korunovačné slávnosti, Nočné prehliadky na Hrade Červený kameň a ďalšie podujatia sa postarajú o váš program v najbližších dňoch.
viac
11.03.2019
Ružinov pracuje na prvej zóne rezidentského parkovania na Nivách
Bratislavský Ružinov pracuje na prvej zóne rezidentského parkovania, teda s prednostným parkovaním pre miestnych obyvateľov. Týka sa najstaršieho ružinovského sídliska 500 bytov na Nivách, a to v dôsledku aktuálnych dopravných obmedzení.
viac
23.09.2019
V Ružinove sa bude koncom septembra opäť hodovať
V bratislavskom Ružinove sa bude počas posledného septembrového víkendu (28. – 29. 9.) hodovať. Miestny Park A. Hlinku a jeho okolie budú patriť tradičným Ružinovským hodovým slávnostiam. Návštevníkov čaká kultúrno–hudobno-športový program, predajné stánky i kolotoče.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.12 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.16 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.73 %