Pondelok 29.04.2024
Dnes má meniny 
Lea
°C
26.01.2023 09:30

Ružomberčania môžu prísť so svojimi pripomienkami k primátorovi


Na snímke Ľubomír Kubáň v Ružomberku 6. septembra 2022. Snímka zdroj: (tasr).


Ružomberčania môžu vo vyhradených termínoch prísť so svojimi pripomienkami za primátorom Ľubomírom Kubáňom. Novú aktivitu bude organizovať kancelária primátora.


Obyvatelia, ktorí majú záujem sa stretnúť s Kubáňom, môžu využiť elektronický rezervačný systém na stránke mesta. Informoval o tom hovorca ružomberského primátora Vladimír Miškovčík.

"V záujme zlepšenia komunikácie a vzťahov s verejnosťou som vo svojom pracovnom programe vytvoril priestor na pravidelné stretnutia s obyvateľmi. Každý má možnosť prihlásiť sa ku mne na osobné stretnutie na mestskom úrade, kde občania môžu prerokovať témy, ktoré ich zaujímajú," priblížil Kubáň.

Hovorca dodal, že pripomienky a podnety od obyvateľov prijíma mestský úrad denne, no chýbala platforma, kde môžu hovoriť o problémoch v meste medzi štyrmi očami. "Na stretnutiach bude priestor na vypočutie si názorov, pripomienok k práci úradu i fungovaniu mesta," povedal.

Termíny stretnutí budú aktualizovať. Najbližšie sa bude konať 7. februára. Systém ponúka polhodinové časové okná. Každý záujemca môže v konkrétnom dni využiť len jedno polhodinové časové okno na uskutočnenie stretnutia.

Autor: (tasr)


komentáre
SHOW ALL
podobné
18.11.2016
Verejnosť môže s magistrátom komunikovať pomocou novej e-mailovej adresy
Šalianska radnica zaviedla pre obyvateľov mesta novú službu, ktorá má zlepšiť komunikáciu medzi občanmi a mestským úradom.
viac
05.01.2021
Radnica prosí obyvateľov o podnety k fungovaniu novej MAD
Mestskú autobusovú dopravu (MAD) v Ružomberku prevádzkuje od januára nový dopravca. Mesto sa v týchto dňoch snaží skontrolovať správnosť fungovania liniek, obyvateľov preto prosí o konštruktívne podnety. Samospráva o tom informuje na sociálnej sieti.
viac
17.05.2021
Petržalka už zbiera podnety od obyvateľov aj cez WhatsApp
Obľúbená mobilná aplikácia doplnila širokú paletu možností, ktoré 120-tisícová samospráva používa pri komunikácii s verejnosťou.
viac
21.06.2021
Senec spustil monitoring zápachu, na ktorý sa ľudia posledné roky sťažujú
V Senci spustili monitoring zápachu. Na ten totiž v posledných rokoch eviduje mesto viaceré sťažnosti od obyvateľov.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.02 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.17 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.81 %