Pondelok 29.04.2024
Dnes má meniny 
Lea
°C
07.10.2023 07:55

Súčasťou blšieho trhu na námestí bude opäť i výpredaj kníh


Ilustračný výrez plagátu


Súčasťou jesennej edície Blšieho trhu na Námestí slobody v Prievidzi bude aj ďalší zo série výpredajov kníh z Mestskej knižnice Mikuláša Mišíka. Publikácie, oblečenie či ručne vyrobené veci si budú môcť záujemcovia zakúpiť v sobotu (7. 10.) od 9.00 h do 13.00 h.


TASR o tom informovala referentka propagácie Kultúrneho a spoločenského strediska v Prievidzi Nina Pekárová. "Na trhu nebudú chýbať milé drobnosti, ktoré sa doteraz skrývali v pivniciach alebo na povalách ľudí. Návštevníci môžu objaviť krásne ručne vyrobené veci, bižutériu a získať aj rôzne zberateľské predmety, knihy či oblečenie pre deti i dospelých," uviedla Pekárová.         

Na predaji sa môžu zúčastniť výlučne predajcovia so zberateľským a ručne vyrobeným sortimentom, second hand oblečením a ďalšími predmetmi v zachovalom stave. Účasť na blšom trhu je pre nich bezplatná.         

Súčasťou Blšieho trhu bude zároveň aj ďalší zo série výpredajov kníh, ktorý pripravila mestská knižnica. "Návštevníci si budú môcť vybrať knihy rôznych žánrov a tematického zamerania či už od slovenských alebo zahraničných autorov. Zaujímavá je podľa nej aj symbolická cena, ktorou návštevníci prispejú na nákup nových kníh a obnovu knižničného fondu knižníc," dodala Pekárová.

Autor: (TASR)


komentáre
SHOW ALL
podobné
20.03.2018
Na Námestie slobody v Prievidzi zavíta po prestávke blší trh
Na Námestie slobody v Prievidzi sa po niekoľkomesačnej prestávke vráti blší trh. Ručne vyrobené produkty, zberateľské predmety či knihy si tam budú môcť záujemcovia zakúpiť v sobotu 24. marca od 9.00 h do 13.00 h, informovala Nina Pekárová z propagačného oddelenia KaSS v Prievidzi.
viac
24.11.2018
Predvianočné obdobie v meste opäť oživia trhy i ľadová plocha
Predvianočné obdobie v Prievidzi oživia trhy aj ľadová plocha. Súbor podujatí Vianoce v meste prinesie do centra na Námestie slobody i kultúrny program, ktorý vyvrcholí novoročnými oslavami, informoval hovorca mesta Michal Ďureje.
viac
04.12.2019
Predvianočnú ponuku podujatí na námestí doplní i vianočný blší trh
Predvianočnú ponuku podujatí na námestí doplní i vianočný blší trh vianočný blší trh. Stánky so zberateľským sortimentom či ručnou výrobou tam bude môcť verejnosť navštíviť 7. decembra od 9.00 h do 13.00 h, informovala Paulína Kotláriková z Kultúrneho a spoločenského strediska v Prievidzi.
viac
09.11.2023
Mesto Prievidza pozýva na Vianočný blší trh a výpredaj kníh
Predvianočné obdobie je ako stvorené na vianočnú edíciu blšieho trhu, ktorý sa uskutoční v sobotu, 9. decembra 2023 od 9:00 h do 13:00 h na Námestí slobody v Prievidzi.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.02 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.17 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.81 %