Štvrtok 02.05.2024
Dnes má meniny 
Žigmund
°C
17.12.2022 10:35

V centre mesta Levice v piatok otvorili Vianočné mestečko


Ilustračný výrez plagátu


Na Námestí hrdinov v centre Levíc v piatok otvorili Vianočné mestečko. Ako informovala radnica, sviatočnú atmosféru bude ponúkať až do 22. decembra.


Stánky ponúknu návštevníkom punč a ďalšie občerstvenie. Chýbať nebude ani kultúrny program, ktorý sa začne vždy o 16.30 h. "Koncerty a vystúpenia spríjemnia Levičanom i návštevníkom mesta vianočnú atmosféru. Verejné umelé klzisko na námestí tento rok nebude, ale deti sa môžu tešiť na kolotoč," uviedol mestský úrad.       

Ako pripomenul magistrát, na záver vianočných trhov 22. decembra je pre návštevníkov mestečka pripravený Primátorský punč. "Nový rok zasa privítame spoločne silvestrovskou diskotékou," doplnila radnica.

Autor: (tasr)


komentáre
SHOW ALL
podobné
25.11.2016
O týždeň začnú Vianočné trhy v Žiline
Mesto Žilina pozýva na tradičné Vianočné trhy, ktoré sa každoročne konajú na Mariánskom námestí a Námestí Andreja Hlinku.
viac
01.12.2016
Vianočné trhy v Prievidzi ponúknu 106 stánkov s rôznorodým tovarom
V inovovanom termíne, 5. decembra, otvoria tento rok v Prievidzi vianočné trhy. V predvečer príchodu svätého Mikuláša budú mať Prievidžania a návštevníci mesta na Námestí slobody k dispozícii stánky s občerstvením, od 13. decembra aj tie s ďalším sortimentom, predovšetkým vianočnými výrobkami.
viac
02.12.2019
Vianočné mestečko otvoril slávnostný program
Na Svätoplukovom námestí v Nitre o 18. hodine slávnostne otvorili Vianočné mestečko. Až do pondelka 23. decembra bude obyvateľom i návštevníkom mesta ponúkať kultúrny program, remeselné trhy i gastronomické špeciality.
viac
12.01.2024
Vratné poháre pomohli znížiť množstvo odpadu vo vianočnom mestečku
Vianočné sviatky sa definitívne skončili, mesto Nitra začalo s odstraňovaním a uskladnením vianočnej výzdoby. Pracovníci mestskej spoločnosti postupne demontujú vianočné stánky zo Svätoplukovho námestia i svetelnú výzdobu ulíc, informovala radnica.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.05 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.17 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.78 %