Piatok 26.04.2024
Dnes má meniny 
Jaroslava
°C
10.02.2019 10:45

V Karlovej Vsi bude festival alternatívnej hudby


Ilustračná snímka, zdroj: Bratislavské noviny


Najbližší piatok (15. 2.) bude v Karlovej Vsi patriť alternatívnej hudbe. V tamojšom klube Kamel sa po dvojročnej prestávke opäť uskutoční festival alternatívnej hudby.


"Koncerty odohrajú interpreti ako Katarzia, Pjoni, Ľubo Burgr, Sisa Fehérová, Leto s Monikou a ďalší. Špeciálnou udalosťou bude krst debutovej nahrávky kanadsko-slovenského pesničkára Milana Andrého," informoval hovorca bratislavskej Karlovej Vsi Branislav Heldes.       

Vedúca oddelenia kultúry karloveského miestneho úradu Adriána Majka pripomenula, že s organizátormi festivalu pripravujú spoločne aj výchovné koncerty pre stredoškolákov. "Naše hodnotové nastavenie a zmysel pre reflexiu súčasnej nezávislej profesionálnej kultúry sú si blízke. Nevynímajúc fakt, že v prioritách oddelenia kultúry je podporovať lokálnu kultúru a lokálpatriotizmus," dodala o spolupráci a organizácii festivalu.       

Podrobnosti o akcii možno nájsť na webe mestskej časti, prípadne na sociálnej sieti.     

Autor: (tasr)


komentáre
SHOW ALL
podobné
11.10.2016
Karlova Ves nesúhlasí s vytypovanými lokalitami pre náhradné byty
Bratislavská Karlova Ves nesúhlasí s vytypovanými lokalitami v mestskej časti, kde by sa mohli postaviť náhradné nájomné byty. Podľa karloveskej starostky Dany Čahojovej ide o lokality na Nábělkovej, Hlaváčikovej ulici a na ulici J. Stanislava.
viac
10.03.2018
V Karlovej Vsi sa dajú opäť adoptovať kvetináče
V bratislavskej Karlovej Vsi sa opäť dajú adoptovať kvetináče. Tie by tak ani tento rok nemali zostať opustené, ale mali by ožiť pestrofarebnými kvetmi. Rozdielom oproti vlaňajška však bude, že sa nebudú vysádzať letničky, ale trvalky.
viac
27.04.2019
Prvomájové Malacky 2019 sa blížia
Tradičné veľkolepé podujatie, na ktorom sa v Zámockom parku stretnú obyvatelia i návštevníci Malaciek, už čaká za bránami nášho mesta. Áno, obľúbené PRVOMÁJOVÉ MALACKY, tentoraz s letopočtom 2019, sú tu!
viac
12.12.2019
Spustenie električiek v Karlovej Vsi blokuje spor o vstup na pozemky
Kedy začnú premávať električky po zmodernizovanej časti Karlovesko-dúbravskej radiály v Bratislave, je nateraz otázne. Dôvodom je spor o vstup na pozemky pod elektrickou stanicou – meniarňou Dolné Krčace v Dúbravke.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.02 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.17 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.81 %