Piatok 03.05.2024
Dnes má meniny 
Galina
°C
10.11.2022 08:25

Verejnosť môže nominovať najlepších športovcov mesta za rok 2022


Na snímke v strede Hrannar Ingi Halldórsson (Martin) a vpravo Lukáš Urban (Prešov) počas zápasu 7. kola Niké Handball extraligy mužov v hádzanej MHáK Martin - Tatran Prešov v športovej hale na Podháji v Martine dňa 23. októbra 2022. Snímka zdroj: (tasr).


Mesto Prešov vyhlasuje anketu o Najúspešnejších športovcov a športové kolektívy za rok 2022. Okrem športových klubov môže nominácie posielať aj široká verejnosť. Informovala o tom tlačová referentka Mestského úradu v Prešove Lenka Šitárová.


Návrhy je možné poslať v kategóriách Najúspešnejší športovec roka, Športové družstvo roka, Mládežnícke družstvo roka, Objav roka a Mládežnícky talent roka. Je potrebné tak urobiť do 5. decembra.

O víťazoch v jednotlivých kategóriách rozhodne odborná komisia. Pri jednotlivcoch sa bude brať do úvahy účasť a umiestnenie na majstrovstvách sveta, majstrovstvách Európy, majstrovstvách Slovenska či na Svetových pohároch. Pri družstvách sa bude brať do úvahy účasť a umiestnenie v domácich dlhodobých súťažiach či účasť v európskych pohárových súťažiach.

Vyhlasovanie víťazov ankety je predbežne naplánované na 9. februára 2023. Bližšie informácie sú zverejnené na webovej stránke mesta Prešov.

Autor: (tasr)


komentáre
SHOW ALL
podobné
26.01.2019
Mesto prijíma nominácie na Cenu mesta a Opálové zrnko
Prešovčania sa môžu podieľať na tom, kto získa Cenu mesta Prešov a Opálové zrnko mesta Prešov za uplynulý rok. Návrhy na laureátov verejných ocenení mesta Prešov musia byť podané písomne a adresované Mestskému úradu v Prešove do konca februára.
viac
22.01.2022
O najpopulárnejšom športovcovi či športovom klube PSK rozhoduje aj verejnosť
Prešovský samosprávny kraj plánuje v polovici marca už po osemnásty krát oceniť najúspešnejších športovcov kraja vo svojej tradičnej ankete Športovec PSK.
viac
21.01.2023
PSK spustil hlasovanie o najpopulárnejšieho športovca za rok 2022
Vyhlásenie výsledkov ankety Športovec Prešovského samosprávneho kraja za rok 2022 sa blíži. Stane sa tak už v polovici marca tohto roku. Aktuálne odborná komisia rozhoduje o udelení ocenení v jednotlivých kategóriách.
viac
22.02.2023
Verejnosť môže nominovať osobnosti a kolektívy na cenu Tvorivý čin roka
Mesto Šaľa ocení aj tento rok jedincov i kolektívy za ich prínos v oblasti kultúry. Ako informovala radnica, návrhy na ocenenie Tvorivý čin roka môže verejnosť predkladať do 30. apríla.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.05 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.17 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.78 %