Piatok 26.04.2024
Dnes má meniny 
Jaroslava
°C
11.02.2019 09:20

Víkend v znamení vína


Ilustračný výrez plagátu


Vínne pivnice v Pezinku otvoria už tento víkend svoje brány priaznivcom a milovníkom výborného domáceho vína a to počas jedenásteho ročníka podujatia Pezinské vínne pivnice 2019.


V pripravených pivniciach a stanovištiach ponúkne svoje vína na ochutnanie 40 vinárov z Pezinka a blízkeho okolia.

„Aj vďaka takémuto podujatiu môžeme podporiť cestovný ruch. Prilákať tak domácich ako aj zahraničných turistov. Ideálne ak návštevu spoja s prenocovaním a budú tak môcť viac spoznať históriu Malokarpatskej vinohradníckej oblasti, ako aj bratislavský región a jeho možnosti,“ povedal predseda Bratislavského samosprávneho kraja Juraj Droba

Jedenásty ročník podujatia Pezinské vínne pivnice 2019 sa uskutoční v sobotu 16. februára 2019 v čase od 13:00 do 21:00 hodiny. Členovia združenia pezinských vinohradníkov a vinárov ako aj hostia z najbližšieho okolia si pripravili bohatú ponuku, v ktorej ponúknu to najlepšie, čo ukrývajú ich pivnice. Pre návštevníkov sú pripravené aj gurmánske špeciality a farmárske trhy.

Vstupenky si môžete rezervovať prostredníctvom elektronickej rezervácie na adrese: predaj@pvp.sk, resp. cez portál www.wisomm.com

Autor: (ts-bsk)


komentáre
SHOW ALL
podobné
24.04.2018
Pezinok sa môže tešiť zo zimného štadióna
Dňa 26. apríla 2018 sa uskutoční otvorenie dlhoočakávanej ľadovej arény, ktorá stojí na Suvorovovej ulici v Pezinku. Pezinská verejnosť, no nielen tá pezinská, je pozvaná, aby oslávila otvorenie arény a zaželala jej množstvo spokojných korčuliarov.
viac
22.06.2018
Ako sa robí Cesta rozprávkovým lesom sa chodili učiť do Handlovej.
Rodinné podujatie organizujú Handlovčania po štyridsiatykrát a verejne pozývajú tých, ktorí stáli pri jeho zrode.
viac
02.09.2018
Pezinský zámok otvorí svoje brány na jar budúceho roka
Už na jar budúceho roka otvorí pre verejnosť brány zrekonštruovaný renesančný zámok v Pezinku. K mladému vinárstvu v zámockých pivniciach tak pribudne hotel s wellnessom, reštaurácia aj Medzinárodná umelecká galéria skla či Múzeum vinohradníctva a vinárstva.
viac
29.09.2018
Jedenásty ročník Zejdeme sa na hambálku prinesie obnovenú premiéru
Malacky budú opäť žiť divadlom! V dňoch 29. septembra až 6. októbra 2018 sa premenia na divadelné mestečko. Program jedenásteho ročníka divadelného festivalu Zejdeme sa na hambálku bude pestrý. Tešiť sa môžete na dvanásť ochotníckych a profesionálnych divadelných súborov zo Slovenska i Čiech.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.02 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.17 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.81 %