Sobota 27.04.2024
Dnes má meniny 
Jaroslav
°C
17.03.2021 09:30

Kremnica spustila nový web, ponúka aj mobilnú aplikáciu s aktualitami


Mesto Kremnica.


Mesto Kremnica pre verejnosť oficiálne sprístupnilo svoje nové webové sídlo. Okrem zmeny dizajnu prináša nová webová stránka mesta aj viacero noviniek vrátane mobilnej aplikácie s aktualitami či možnosti odberu noviniek prostredníctvom emailu.


Informovala o tom koordinátorka cestovného ruchu a propagácie mesta Veronika Chrienová.

Novú webovú stránku pripravovala samospráva niekoľko mesiacov, pretože pôvodné webové sídlo mesta už nespĺňalo štandardy o informačných systémoch verejnej správy, ako i niekoľko ďalších legislatívnych požiadaviek. „Nové webové sídlo pracuje s logom mesta a jeho dizajnovými prvkami. Farebne je zladený v odtieni zlatej, ktorá dominuje dizajnu oficiálneho logotypu,” uviedla Chrienová.

Novinkou webu mesta je podstránka Chcem vybaviť, ktorá občanov naviguje k užitočným informáciám k akejkoľvek agende, ktorú potrebujú s mestským úradom komunikovať. Návštevníci stránky sa po novom môžu prostredníctvom registrácie prihlásiť aj na odber emailom, vďaka čomu budú do svojej schránky dostávať súhrn aktualít, úradných oznamov a dôležitých informácií.

Autor: (tasr)


komentáre
SHOW ALL
podobné
24.05.2016
Informácie o Bojniciach vždy po ruke
Mobilnú aplikáciu “Virtualne“ pripravilo mesto spoločne s prevádzkovateľom jeho webovej stránky. Je dostupná pre operačné systémy iOS a Android.
viac
05.12.2016
Po desiatich rokoch má mesto novú webovú stránku
Od začiatku decembra je v prevádzke vynovená oficiálna webová stránka mesta Myjava. Nahradila predošlý web samosprávy, ktorý fungoval prakticky desať rokov.
viac
17.02.2021
Výber strednej školy má deviatakom uľahčiť nová brožúra a webstránka ŽSK
Ponuku stredných škôl pre žiakov posledných ročníkov základných škôl (ZŠ) prezentuje nová brožúra Žilinského samosprávneho kraja (ŽSK) a webová stránka mojastredna.sk. Podľa hovorkyne ŽSK Martiny Remencovej podávajú deviataci prihlášky na stredné školy do 8. apríla 2021.
viac
02.12.2021
Ružomberok spúšťa tri nové komunikačné kanály pre obyvateľov
Mesto Ružomberok spustilo od decembra nové služby pre obyvateľov – informovanie prostredníctvom SMS správ, e-mailov a mobilnej aplikácie.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.02 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.17 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.81 %