Piatok 19.04.2024
Dnes má meniny 
Jela
°C
12.01.2018 04:59

Ples Ružinovčanov v štýle rock´n´roll už túto sobotu


Pozvánka.


V sobotu 13. januára 2018 o 19. hodine sa v Dome kultúry Ružinov v Bratislave uskutoční už 7. ročník Plesu Ružinovčanov.


Nosnou témou tohtoročného plesu bude rock´n´roll. Hostia sa prenesú do obdobia energických piesní, kde kraľoval Elvis Presley, Chuck Berry, Bill Haley, Johnny Cash, či slovenský The Beatman. K dispozícii budú dva tanečné parkety, hlavnou kapelou bude Ludo Kuruc Big Band. Pravú rock'n'rollovú náladu doplní kultová kapela Mr.56, ktorej zvuk zodpovedá vintage štýlu 50-tych rokov minulého storočia. Hosťom večera bude jeden z najlepších európskych imitátorov Elvisa – Vláďa Lichnovský, držiteľ ocenenia Europe´s No 1 Elvis Contest z anglického Blackpoolu.

Už tradične nebude na Plese Ružinovčanov chýbať ani tombola s hodnotnými cenami. Výťažok z nej, tak ako každý rok, poputuje na dobrú vec.

Tí, ktorým sa nepodarilo zakúpiť lístky v tomto roku, nemusia byť smutní. Tradičný Ples Ružinovčanov otvorí svoje brány aj o rok. Kvalitu si určite zachová.

Autor: (Marianna ŠEBOVÁ, hovorkyňa MČ Bratislava-Ružinov)


komentáre
SHOW ALL
podobné
03.02.2017
Plesová sezóna v bratislavskom regióne
Cez víkend sa bude v bratislavskom regióne plesať takmer na každom kroku.
viac
26.01.2018
Ružinov v sobotu rozvoňajú zabíjačkové špeciality
Mestská časť Bratislava-Ružinov a Cultus Ružinov pripravili pre všetkých milovníkov mäsa tradičné Ružinovské zabíjačkové slávnosti. V sobotu 27. januára od 9.30 v Parku Andreja Hlinku opäť ožijú zvyky, ktoré budú pripomínať tradície výroby zabíjačkových pochúťok.
viac
27.04.2018
Ružinov hľadá najlepšiu kapelu roka 2018
Mestská časť Bratislava-Ružinov a Cultus Ružinov aj v roku 2018 hľadajú tú najlepšiu ružinovskú kapelu. Víťaz získa 500 €, mediálnu podporu v rádiu VIVA a možnosť zahrať si na Ružinovských hodových slávnostiach.
viac
17.09.2018
Ružinov hľadá najlepších slovenských primášov
Bratislavský Ružinov v spolupráci s miestnou organizáciou Cultus Ružinov hľadajú najlepších slovenských primášov. V rámci tohtoročnej rovnomennej súťaže hľadajú najlepších vedúcich hudobníkov, ktorí hrajú prím, teda prvé husle v ľudovej cimbalovej kapele, či v inom hudobnom súbore.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.06 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.10 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.84 %