Pondelok 29.04.2024
Dnes má meniny 
Lea
°C
25.06.2020 01:40

BSK hľadá nových riaditeľov domovov sociálnych služieb v Bratislave a Pezinku


Domov sociálnych služieb a zariadenie pre seniorov na Hrnčiarskej v Pezinku.


Bratislavský samosprávny kraj (BSK) hľadá záujemcov na obsadenie pracovnej pozície riaditeľa v Domove sociálnych služieb pre deti a dospelých na Javorinskej v Bratislave a v Domove sociálnych služieb a zariadenia pre seniorov na Hrnčiarskej v Pezinku.


„Práca v sociálnej oblasti nie je jednoduchá. Potrebuje silného človeka, telom i dušou, ktorý toto povolanie, niekedy až poslanie, bude robiť s láskou, empatiou a obrovským nasadením. A pozícia riaditeľa tiež nie je výnimkou. Vyžaduje si celého človeka, ktorý je manažérom, psychológom, kolegom, kreatívcom a vníma veci, ktoré sa dejú vnútri aj vonku. Verím, že sa takýto ľudia nájdu, prinesú nápady a pomôžu nám posúvať sociálnu oblasť dopredu,“ povedal  predseda BSK Juraj Droba.

Záujemcovia musia mať prax na funkciu riaditeľa minimálne 3 roky riadiacej praxe alebo 5 rokov práce v zaradení sociálnych služieb. Požadované je vysokoškolské vzdelanie II. stupňa humanitného, ekonomického alebo právneho zamerania. K náplni práce patrí riadenie, kontrola činnosti zariadenia, zabezpečenie plynulej prevádzky či analyzovanie a vyhodnocovanie hospodárenia s verejnými prostriedkami.

Zoznam potrebných dokladov, ako aj ďalšie požiadavky na uchádzača nájdete tu: https://bratislavskykraj.sk/otvorena-zupa/volne-pracovne-miesta/

Doklady je potrebné doručiť do podateľne Úradu Bratislavského samosprávneho kraja do 31. 7. 2020. Na osobný pohovor budú pozvaní tí uchádzači, ktorí splnia stanovené podmienky. Termín nástupu je dohodou.

Autor: (Lucia FORMAN, hovorkyňa BSK)


komentáre
SHOW ALL
podobné
20.07.2017
Súťaž na vybudovanie Family parku v Bratislave je spustená
Unikátny projekt Family parku naberá reálne kontúry. Záujemcovia o tridsaťročný prenájom a prevádzku „Family parku“ na rozlohe deviatich hektárov majú možnosť predkladať svoje ponuky do 7. septembra.
viac
01.04.2020
Bratislava hľadá zdravotníkov i sociálnych pracovníkov do karanténneho mestečka
Mesto Bratislava hľadá lekárov, zdravotnícky personál, sociálnych pracovníkov, psychiatrov a ďalších ľudí, ktorí pomôžu zabezpečiť fungovanie karanténneho mestečka pre ľudí bez domova na Zlatých pieskoch v hlavnom meste.
viac
11.08.2020
Hľadá sa učiteľ primárneho vzdelávania v Európskej škole v Bruseli
Rezort školstva vypísal výberové konanie na učiteľa pre I. stupeň základnej školy – primárne vzdelávanie v Európskej škole v Bruseli pre školský rok 2020/2021.
viac
26.03.2021
OOCR Región Gron vypísal prijímacie konanie na pozíciu výkonného riaditeľa
Oblastná organizácia cestovného ruchu (OOCR) Región Gron zverejnila výzvu na prijímacie konanie na pozíciu výkonného riaditeľa. Záujemcovia môžu svoje žiadosti posielať do 6. apríla, informovala OOCR na svojej webovej stránke.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.03 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.17 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.80 %