Utorok 30.04.2024
Dnes má meniny 
Anastázia
°C
11.10.2022 10:35

Mesto postupne dokončuje opravy komunikácií


Ilustračná snímka.


Novozámocká radnica finišuje s rekonštrukciami komunikácií, ktoré boli súčasťou tretej etapy stavebných prác. Podľa magistrátu sa v posledných týždňoch podarilo dokončiť obnovu 900-metrového úseku na Detvianskej ulici a postupne sa ukončujú aj ďalšie práce.


Tie prebiehajú aj na uliciach Svornosti aj J. M. Hurbana, kde stavebná firma odstraňuje zistené nedostatky. "Obnovené chodníky a prístupy do panelákov má už aj vnútroblok na Léckej, kde tiež pribudli parkovacie miesta. V súčasnosti sa vymieňajú vodárenské vpusty a poklopy, po nich mesto obnoví povrch vozovky," uviedol mestský úrad.

Momentálne prebiehajú práce aj na obnove Tolstého a nadväzujúcej časti Banskobystrickej ulice. "Tieto práce mesto financuje z vlastného rozpočtu. Zvýšenie finančných prostriedkov na obnovu schválili poslanci na septembrovom rokovaní mestského zastupiteľstva," informoval magistrát.

Autor: (tasr)


komentáre
SHOW ALL
podobné
13.01.2018
Nové zebry na prešovských cestách
V minulom roku pribudlo v Prešove 15 bezpečnejších priechodov pre chodcov so zvýrazneným osvetlením. V meste je takých už celkovo 50.
viac
19.06.2018
Termálne kúpalisko v Nových Zámkoch prešlo modernizáciou
Trojročná etapa modernizácie Termálneho kúpaliska E. Tatarika v Nových Zámkoch je ukončená. V tohtoročnej poslednej etape pribudol nový sedací termálny bazén s plochou 230 štvorcových metrov.
viac
03.11.2020
Žarnovica hľadá nové vedenie mestského podniku služieb
Mesto Žarnovica vyhlásilo prijímací pohovor na obsadenie funkcie konateľa mestského podniku služieb. Doterajší konateľ spoločnosti sa vzdal funkcie z osobných dôvodov.
viac
03.03.2022
Obec tento rok ukončí obnovu vlastných ciest, je ich 10 kilometrov
Obec Hrnčiarska Ves v okrese Poltár chce tento rok dokončiť rekonštrukciu miestnych komunikácií. Na práce spojené s ich opravou a asfaltovaním získala 200 000 eur z eurofondov.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.03 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.17 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.80 %