Pondelok 29.04.2024
Dnes má meniny 
Lea
°C
06.04.2023 01:30

Na Kúpeľnom ostrove bude na veľkonočnú Bielu sobotu dobročinný trh


Kúpeľný ostrov v Piešťanoch.


Na veľkonočnú Bielu sobotu (8. 4.) pripravili v Piešťanoch na Kúpeľnom ostrove dobročinný Veľkonočný trh.


Nadácia AXIS v spolupráci so Slovenskými liečebnými kúpeľmi Piešťany ho organizuje v prospech zúčastnených pacientov s neurologickým ochorením a ich rodinám na ich ďalšiu liečbu. Informovala o tom Jana Sabová z nadácie.

"Návštevníkov budú čakať stánky s ručne pripravenými výrobkami ako sviečky, dekorácie, bižutéria, hračky, farmárske výrobky či výborné domáce medovníky a koláče," uviedla Sabová.

Pripravia to rodiny, ktoré majú zdravotne znevýhodneného člena. Ich životné príbehy si bude možné prečítať pri každom predajnom stánku. Pre deti sú pripravené tvorivé dielne, divadlo či živá mini farma so zvieratami. Vystúpi aj folklórny súbor Holeška a žiaci zo Základnej umeleckej školy Piešťany.

Podujatie sa bude konať od 11.00 do 16.00 h pred kúpeľným hotelom Splendid.

Nadácia AXIS vznikla s cieľom poskytovania pomoci a podpory zdravotne a telesne znevýhodneným, postihnutým a chronicky chorým osobám a členom ich rodín. Cieľom je zlepšenie kvality ich života.

Autor: (tasr)


komentáre
SHOW ALL
podobné
09.06.2016
Pozvánka na Tréning koordinátorov komunít priateľských deťom a mladým ľuďom
Nadácia pre deti Slovenska na základe zisťovania potrieb detí a mladých ľudí naštartovala program Komunita priateľská deťom a mladým ľuďom.
viac
03.11.2016
Témou bratislavského seminára bude „Voda, rieky a krajina“
9. novembra 2016 sa uskutoční v Bratislave seminár, ktorý organizuje Nadácia Ekopolis v rámci súťaže PRE VODU. Seminár je otvorený nielen pre záujemcov súťaže PRE VODU, ale aj pre odbornú verejnosť, zamestnancov verejnej správy, akademickú sféru, aktívnych občanov a členov mimovládnych organizácií.
viac
20.03.2017
Nadácia Ekopolis odštartovala jubilejný 15. ročník ankety Strom roka
Stromy majú svoj nenahraditeľný význam v živote človeka, zaslúžia si našu pozornosť, starostlivosť aj ochranu. Aj preto je cieľom ankety Strom roka, ktorej v poradí už 15. ročník vyhlásila Nadácia Ekopolis, upozorniť na staré, vzácne či ohrozené stromy a vzbudiť záujem ľudí o životné prostredie.
viac
09.03.2018
Veľkonočné trhy chránených dielní 2018
Ministerstvo práce, sociálnych vecí a rodiny SR pozýva na Veľkonočné trhy, ktoré sa uskutočnia v priestoroch MPSVR SR na Špitálskej ulici č. 6, stredná budova v Bratislave. Začínajú sa v pondelok 12. marca a potrvajú do stredy 14. marca v čase od 09. hod do 14. hod.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.03 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.17 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.80 %