Piatok 03.05.2024
Dnes má meniny 
Galina
°C
30.11.2022 03:20

TSK zrekonštruoval za 473 000 eur vstupy do troch krajských nemocníc


Ilustračná snímka.


Trenčiansky samosprávny kraj (TSK) zmodernizoval za 473 000 eur vstupy do troch nemocníc vo svojej zriaďovateľskej pôsobnosti. Informovala o tom vedúca odboru investícií a vnútornej prevádzky Úradu TSK Beáta Tichá.


V krajských nemocniciach v Bojniciach, Považskej Bystrici a Myjave sa stavebné práce na obnove vstupov začali v lete. Ich cieľom bolo zrekonštruovať práve vstupy do budov či areálu nemocníc.

"Okrem samotných vstupov bolo upravené aj ich okolie. Zrekonštruovali sa prístupové chodníky, odstránil sa reklamný a informačný smog. Pribudlo aj LED osvetlenie či svetelné označenie – písmeno H. Do rekonštrukcie vstupov všetkých troch nemocníc investoval kraj zo svojho rozpočtu viac ako 473 000 eur s DPH," uviedla Tichá.

V bojnickej nemocnici sa podľa nej rekonštrukcia týkala hlavného vstupu do areálu, v najmenšej krajskej nemocnici v Myjave bola zmodernizovaná budova vrátnice a vstup. V prípade považskobystrickej nemocnice sa stavebné úpravy realizovali na hlavnom vstupe, vstupoch pri detskej poliklinike, k ortopédii, k detskej pohotovosti a na zadnom vstupe oproti dialýze.

Autor: (tasr)


komentáre
SHOW ALL
podobné
26.12.2018
TSK zrekonštruoval za 182-tis. eur stravovaciu prevádzku v CSS Demy v Trenčíne
Trenčiansky samosprávny kraj (TSK) zrekonštruoval za 182-tis.eur prevádzku stravovania v Centre sociálnych služieb (CSS) Demy v Trenčíne. Kraj ako zriaďovateľ CSS okrem rekonštrukcie prevádzky kúpil aj novú gastrotechnológiu a nábytok.
viac
18.05.2019
Cezhraničný projekt má zlepšiť dopravnú dostupnosť Bošáckej doliny
Zlepšenie dopravnej dostupnosti Bošáckej doliny z oboch strán hranice je hlavným dôvodom zámeru Trenčianskeho samosprávneho kraja (TSK) zrekonštruovať približne štvorkilometrový úsek cesty III/1223 z obce Zemianske Podhradie do Bošáce v okrese Nové Mesto nad Váhom.
viac
07.01.2022
TSK plánuje obnovu Pamätného domu Janka Jesenského
V roku 2022 začne Trenčianska župa s rekonštrukciou Pamätného domu Janka Jesenského v Bánovciach nad Bebravou. Predpokladaná hodnota rekonštrukcie je 650 tis. eur, na jeho obnovu plánuje župa požiadať o príspevok z Plánu obnovy.
viac
13.09.2022
TSK začal s rekonštrukciou takmer päťkilometrového úseku cesty II/517
Trenčiansky samosprávny kraj (TSK) spustil piatu a šiestu etapu rekonštrukcie cesty II/517 medzi obcami Prečín a Domaniža v Považskobystrickom okrese. Informoval o tom Matej Plánek z komunikačného oddelenia Úradu TSK.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.05 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.17 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.78 %