Utorok 30.04.2024
Dnes má meniny 
Anastázia
°C
14.12.2023 02:55

Zamestnanci mestského úradu budú v piatky pre úsporu pracovať z domu


Mestský úrad Lučenec


Zamestnanci Mestského úradu v Lučenci budú v piatky až do odvolania pracovať z domu. Samospráva home office opätovne zavádza s cieľom šetriť náklady na energie, k rovnakému kroku pristúpila aj počas vlaňajšej vykurovacej sezóny. Mesto o tom informovalo na svojej oficiálnej webovej stránke.


        Samospráva k zavedeniu práce z domu počas piatkov pristupuje druhý rok po sebe, dôvodom je rovnako ako vlani šetrenie na kúrení a ďalších položkách spojených s chodom mestského úradu. "Za sledované obdobie od októbra 2022 do marca 2023 bola pri položkách vykurovanie a elektrická energia úspora v budove Mestského úradu v Lučenci na úrovni 61.253,11 eura," priblížilo mesto.         Vykurovanie v budove Mestského úradu v Lučenci bude od pondelka do štvrtka po 13.00 h nastavené na temperovanie, od piatka do nedele bude v útlmovom režime. "Medzi ďalšie opatrenia na zníženie spotreby energie s rýchlym účinkom patrí zníženie teploty vykurovania, dôsledné dodržiavanie útlmového režimu vykurovania, obmedzenie využívania elektrických spotrebičov a zákaz vykurovania kancelárií klimatizačnými jednotkami," dodala samospráva.         Obyvatelia mesta budú môcť počas piatkov zamestnancov mestského úradu kontaktovať emailom alebo telefonicky, zoznam kontaktov je zverejnený na webovej stránke samosprávy. Na doručenie pošty či dokumentov môže verejnosť využiť schránku pred hlavným vchodom do budovy úradu.

Autor: (TASR)


komentáre
SHOW ALL
podobné
24.05.2016
Informácie o Bojniciach vždy po ruke
Mobilnú aplikáciu “Virtualne“ pripravilo mesto spoločne s prevádzkovateľom jeho webovej stránky. Je dostupná pre operačné systémy iOS a Android.
viac
23.07.2020
Zamestnanci radnice menia každú stredu kanceláriu za park
Kanceláriu v dolnokubínskej radnici menia úradníci raz týždenne za vysunuté pracovisko v Parku Martina Kukučína. Každú stredu až do konca leta poskytnú pracovníci mestského úradu obyvateľom administratívnu pomoc so žiadosťami a rôznymi dokumentmi.
viac
13.04.2021
Úradníci sa učia, ako lepšie komunikovať s občanmi
Zamestnanci Mestského úradu vo Veľkom Šariši, v Sabinove a v Lipanoch sa učia, ako zlepšiť komunikáciu s klientmi a ako zvládať náročné situácie v práci.
viac
19.04.2021
Občanom so sluchovým hendikepom pri návšteve MsÚ pomôže online tlmočník
Pomoc online tlmočníka občanom so sluchovým hendikepom je novou službou, ktorú od pondelka (19. 4.) spúšťa samospráva Lučenca v kancelárii prvého kontaktu mestského úradu (MsÚ). Informovala o tom vedúca kancelárie primátorky mesta Mária Bérešová.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.03 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.17 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.80 %