Sobota 27.07.2024
Dnes má meniny 
Božena
°C
11.12.2023 07:50

Aj tento rok chystajú pre ľudí v núdzi štedrú večeru


Ilustračná snímka Košice-Online


Mesto Banská Štiavnica aj tento rok organizuje v spolupráci s Banskoštiavnickým sociálnym podnikom pod vedením Jána Terena charitatívnu štedrú večeru pre ľudí v núdzi.


Ako informuje samospráva na svojej internetovej stránke, táto pomoc je určená najmä pre osamelých občanov, ako aj rodiny, ktorých táto pomoc poteší a uľahčí im sviatočný deň. "Táto pomoc občanom v núdzi zaznamenala veľký úspech a pozitívnu odozvu zo strany obdarovaných občanov," uvádza mesto.         

Samospráva vyzýva obyvateľov, aby dali organizátorom vedieť, ak vo svojom okolí poznajú ľudí, ktorým by chceli večeru dopriať a zároveň hľadá dobrovoľníkov, ktorí by pomohli pri rozvoze tejto charitatívnej večere.

Autor: (TASR)


komentáre
SHOW ALL
podobné
17.06.2016
Centrum Banskej Štiavnice rozžiari festival Illumination
Historické centrum mesta sa v sobotu (18. 6.) v noci celé rozžiari vďaka multimediálnemu festivalu svetla Illumination - Banská Štiavnica.
viac
09.06.2018
Jazzový festival prinesie hudbu aj na netradičné miesta
Banskú Štiavnicu rozozvučia od 21. do 24. júna tóny jazzu. Festival Zvuk for Štiavnica 2018 prinesie hudbu do kaviarní, barov ale aj na Námestie sv. Trojice, Kostola sv. Kataríny či lapidária Starého zámku.
viac
30.08.2019
Cez Salamandrové slávnosti otvoria Európske dni kultúrneho dedičstva
Súčasťou programu tohtoročných Salamandrových slávností, ktoré budú v Banskej Štiavnici 5. až 7. septembra, bude aj slávnostné otvorenie Európskych dní kultúrneho dedičstva (EDKD).
viac
09.11.2019
Rozhľadňa na Sitne má vynovenú expozíciu
Na dvoch poschodiach pozorovateľne, ktorej počiatky siahajú až do 18. storočia, nájdu návštevníci viacero interaktívnych exponátov.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.26 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.13 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.62 %