Streda 24.04.2024
Dnes má meniny 
Juraj
°C
09.12.2020 08:20

B. Tréger: Účinná prevencia je najlepší spôsob predchádzania problémom


Snímka zo stretnutia.


Predseda Združenia miest a obcí Slovenska Branislav Tréger sa v utorok (8.12.) zúčastnil rokovania s prezidentom Dobrovoľnej požiarnej ochrany Slovenskej republiky Pavlom Ceľuchom a tiež so zástupcami Prezídia Hasičského a záchranného zboru.


Cieľom spoločného stretnutia boli témy aktívnej spolupráce v oblasti rozvoja zručností, vedomosti a systematickej práce v oblasti podpory dobrovoľných hasičov. „Ukazuje sa, že s profesionálnymi hasičmi a dobrovoľnou požiarnou ochranou sme na jednej lodi. Práve úzka spolupráca dokáže znásobiť profesionalitu a systematickú prácu, výsledkom ktorej bude kvalitná operatívnosť zásahov a podpora kvalitného zázemia,“ uviedol po rokovaní predseda ZMOS, ktorý ďalej konštatoval: „Účinná prevencia je najlepší spôsob predchádzania problémom a vďaka možnostiam úzkej spolupráce prinesieme do našich miest a obcí cielenú a jasnú podporu.“

Združenie miest a obcí Slovenska bude pokračovať v rokovaniach s oboma partnermi s tým, že konkrétna spolupráca bude prezentovaná už v najbližšom období.

Autor: (ZMOS)


komentáre
SHOW ALL
podobné
26.08.2020
Predseda ZMOS sa v Šahách stretol so starostami
Predseda Združenia miest a obcí Slovenska (ZMOS) Branislav Tréger sa v utorok 25. augusta 2020 zúčastnil na zasadnutí Združenia obcí a miest Hontiansko Poipeľského regiónu, ktoré sa uskutočnilo v priestoroch Mestského úradu v Šahách.
viac
18.09.2020
Predseda ZMOS s poľnohospodármi a potravinármi
Predseda Združenia miest a obcí Slovenska (ZMOS) Branislav Tréger prijal pozvanie liptovských poľnohospodárov a potravinárov a zúčastnil sa valného zhromaždenia Liptovskej poľnohospodárskej a potravinárskej komory (LPPK). Uskutočnilo sa vo štvrtok 17. septembra 2020 v Demänovskej doline.
viac
09.11.2020
NKÚ sa zameral na sociálnu oblasť
Národná autorita pre oblasť externej kontroly sa aj v tomto roku zamerala na sociálnu oblasť. Záujemcovia o opatrovateľskú službu sú na Slovensku odkázaní na samosprávy a nie vždy od nich adekvátnu a kvalitnú službu aj dostanú. Potvrdzujú to závery kontroly NKÚ SR.
viac
07.06.2021
Predseda ZMOS navštívil zástupcov kysuckých samospráv
Spoločné rokovanie Združenia miest a obcí Kysúc (ZMOK) sa v piatok 4. júna 2021 uskutočnilo v obci Zákopčie (okres Čadca). Zástupcovia samosprávy z Kysúc hovorili o viacerých aktuálnych témach.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.02 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.17 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.81 %