Utorok 19.03.2024
Dnes má meniny 
Jozef
°C
02.12.2022 09:30

Detská pohotovosť v Trnave zostáva, jej prevádzku preberá kraj


Lekárska pohotovostná služba. Snímka zdroj: (tasr).


Trnavský samosprávny kraj (TTSK) sa stal prevádzkovateľom ambulantnej pohotovostnej služby pre deti a dorast v Trnave. Detská pohotovosť bude aj po 1. decembri fungovať na Starohájskej 1, je určená pacientom zo spádových oblastí Trnava a Hlohovec.


V ambulancii budú počas ordinačných hodín k dispozícii lekári so špecializáciou v odbore všeobecné lekárstvo pre deti a dorast. Informoval o tom predseda TTSK Jozef Viskupič.

"Doterajší prevádzkovateľ ukončil ku koncu novembra svoju činnosť. My sme na to rýchlo zareagovali a rozhodli sme sa sa prostredníctvom našej spoločnosti Zdravá župa prebrať jej prevádzku, čím rozšírime naše aktivity v oblasti zdravotníctva. TTSK sa len nedávno opäť stal poskytovateľom zdravotnej starostlivosti, pričom v októbri sme otvorili nové zdravotnícke stredisko na Študentskej v Trnave," uviedol Viskupič.

Ordinačné hodiny detskej pohotovosti ostávajú od pondelka do piatka v čase od 16.00 do 22.00 h. Počas víkendov a sviatkov od 7.00 do 22.00 h. Informácie pre klientov je na portáli www.e-vuc.sk a na zdravazupa.sk.

Autor: (tasr)


komentáre
SHOW ALL
podobné
02.10.2019
Trnavská župa otvorí svoj úrad pre verejnosť
Trnavský samosprávny kraj pripravil pre verejnosť deň otvorených dverí (DOD). Po mimoriadne úspešnom minuloročnom, historicky prvom, DOD župa pripravila bohatý program dospelých a deti. DOD sa uskutoční 5. októbra 2019 o 9.00-14.00 hod. na Úrade TTSK v Trnave.
viac
14.11.2020
Župa prináša užitočný sumár informácií o chorobe Covid-19 v tlačenej podobe
Obyvatelia trnavskej župy si v týchto dňoch nájdu v poštových schránkach tlačový materiál „Zdravá župa,“ bohatý na informácie a praktické rady ako zvládnuť pandémiu ochorenia Covid-19 vo fyzickom i duševnom zdraví.
viac
05.02.2021
J. Viskupič: Do regiónov posielame pol milióna eur
Poslanci Zastupiteľstva Trnavského samosprávneho kraja na svojom prvom rokovaní v roku 2021 rozhodli o pridelení dotácií subjektom pôsobiacim v oblasti regionálneho rozvoja a cestovného ruchu. Pol miliónom eur bude podporených spolu 19 projektov, ktoré prispejú k zvýšeniu atraktivity územia župy.
viac
18.04.2023
TTSK začal poskytovať služby Agentúry domácej ošetrovateľskej starostlivosti
Trnavský samosprávny kraj (TTSK) začal prostredníctvom svojej spoločnosti Zdravá župa poskytovať služby Agentúry domácej ošetrovateľskej starostlivosti v kraji. Informoval o tom odbor komunikácie TTSK.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
76.93 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.14 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.93 %