Sobota 20.04.2024
Dnes má meniny 
Marcel
°C
02.12.2022 09:30

Detská pohotovosť v Trnave zostáva, jej prevádzku preberá kraj


Lekárska pohotovostná služba. Snímka zdroj: (tasr).


Trnavský samosprávny kraj (TTSK) sa stal prevádzkovateľom ambulantnej pohotovostnej služby pre deti a dorast v Trnave. Detská pohotovosť bude aj po 1. decembri fungovať na Starohájskej 1, je určená pacientom zo spádových oblastí Trnava a Hlohovec.


V ambulancii budú počas ordinačných hodín k dispozícii lekári so špecializáciou v odbore všeobecné lekárstvo pre deti a dorast. Informoval o tom predseda TTSK Jozef Viskupič.

"Doterajší prevádzkovateľ ukončil ku koncu novembra svoju činnosť. My sme na to rýchlo zareagovali a rozhodli sme sa sa prostredníctvom našej spoločnosti Zdravá župa prebrať jej prevádzku, čím rozšírime naše aktivity v oblasti zdravotníctva. TTSK sa len nedávno opäť stal poskytovateľom zdravotnej starostlivosti, pričom v októbri sme otvorili nové zdravotnícke stredisko na Študentskej v Trnave," uviedol Viskupič.

Ordinačné hodiny detskej pohotovosti ostávajú od pondelka do piatka v čase od 16.00 do 22.00 h. Počas víkendov a sviatkov od 7.00 do 22.00 h. Informácie pre klientov je na portáli www.e-vuc.sk a na zdravazupa.sk.

Autor: (tasr)


komentáre
SHOW ALL
podobné
31.10.2020
Poďakovanie, podpora a prosba pred víkendom
Trnavský samosprávny kraj poskytuje súčinnosť pri celoplošnom testovaní obyvateľstva na ochorenie COVID-19, ktoré je organizované predovšetkým Ministerstvom obrany SR, Ministerstvom zdravotníctva SR, okresnými úradmi a obcami a mestami.
viac
14.11.2020
Župa prináša užitočný sumár informácií o chorobe Covid-19 v tlačenej podobe
Obyvatelia trnavskej župy si v týchto dňoch nájdu v poštových schránkach tlačový materiál „Zdravá župa,“ bohatý na informácie a praktické rady ako zvládnuť pandémiu ochorenia Covid-19 vo fyzickom i duševnom zdraví.
viac
18.04.2023
TTSK začal poskytovať služby Agentúry domácej ošetrovateľskej starostlivosti
Trnavský samosprávny kraj (TTSK) začal prostredníctvom svojej spoločnosti Zdravá župa poskytovať služby Agentúry domácej ošetrovateľskej starostlivosti v kraji. Informoval o tom odbor komunikácie TTSK.
viac
05.05.2023
TTSK rozširuje ponuku zdravotnej starostlivosti, spúšťa služby mobilného hospicu
Trnavský samosprávny kraj (TTSK) začal prostredníctvom svojej spoločnosti Zdravá župa poskytovať služby mobilného hospicu. Informoval o tom odbor komunikácie.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.06 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.10 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.84 %