Utorok 23.04.2024
Dnes má meniny 
Vojtech
°C
23.01.2021 12:05

Interreg SK-AT: Aktualizácia Príručky k procesu verejného obstarávania


Ilustračná snímka (Interreg)


Riadiaci orgán programu pre Interreg SK-AT Ministerstvo investícií, regionálneho rozvoja a informatizácie Slovenskej republiky zverejňuje novú verziu Príručky k procesu verejného obstarávania, v. 3.0 účinnú od 21.01.2021.


Príručka  je  primárne  určená  žiadateľom  o  NFP a prijímateľom (subjektom, ktoré majú uzatvorenú zmluvu o poskytnutí NFP). Príručka je taktiež určená aj pre potenciálnych budúcich žiadateľov, a to najmä v prípade, že budú realizovať VO ešte pred predložením ŽoNFP, resp. pred uzatvorením zmluvy o poskytnutí NFP.

Cieľom príručky je:

- poskytnúť návod na plnenie povinností pri zadávaní zákaziek na dodanie tovaru, poskytnutie služieb, uskutočnenie stavebných prác;

- usmerniť prijímateľa pri predkladaní dokumentácie z VO na finančnú kontrolu VO na RO/NO;-

- upozorniť na problémové oblasti pri verejnom obstarávaní a poskytnúť odporúčania a tým zefektívniť proces VO a znížiť počet chýb pri realizácii verejného obstarávania;

- zlepšiť vzájomnú komunikáciu RO/NO s prijímateľom.

Príručka VO_verzia 3.0

Prílohy

Autor: Zdroj: (zmos)


komentáre
SHOW ALL
podobné
01.08.2017
Verejné osvetlenie v Košiciach bude dočasne spravovať Dopravný podnik
Dopravný podnik mesta Košice, a. s. (DPMK) bude zabezpečovať od 1. augusta 2017 správu a údržbu verejného osvetlenia v Košiciach do skončenia verejnej súťaže na koncesiu na poskytovanie služieb verejného osvetlenia.
viac
13.04.2018
Cesty, chodníky a parkoviská postaví mesto za lacnejší peniaz
Vďaka elektronickej aukcii, ktorá sa uskutočnila 6. apríla, sa Liptovskému Mikulášu podarilo pôvodnú ponúknutú sumu bezmála dva milióny eur s DPH znížiť na 1 055 000 eur s DPH, teda o 47 percent.
viac
11.05.2021
Chystá sa nová výzva v INTERREG V-A SK-CZ
Ministerstvo investícií, regionálneho rozvoja a informatizácie SR ako riadiaci orgán pre programu INTERREG V-A Slovenská republika – Česká republika zverejnil informáciu o pripravovanej výzve v cezhraničnom programe.
viac
26.08.2021
ÚVO pripravil príručku s názvom Základná kniha o sociálnych hľadiskách
Úrad v rámci projektu Zvyšovanie efektívnosti v oblasti verejného obstarávania na Slovensku, realizovaného v rámci operačného programu Efektívna verejná správa, ktorý je podporený z Európskeho sociálneho fondu vypracoval prvú špecifickú príručku s názvom Základná kniha o sociálnych hľadiskách.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.02 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.17 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.81 %