Utorok 23.04.2024
Dnes má meniny 
Vojtech
°C
25.11.2021 12:25

Ľudia môžu hlasovať o najlepších športovcov B. Bystrice


Ilustračná snímka: (tasr).


Banskobystričania môžu do 17. februára budúceho roka nominovať favoritov na ocenenie Najlepší športovci mesta Banská Bystrica za rok 2021. Aj napriek pretrvávajúcej pandémii mesto nevynechalo ani jeden ročník ankety či slávnostné odovzdanie cien športovcom.


Posledné dva ročníky sa uskutočnili v komornej atmosfére v priestoroch historickej radnice. Informovala o tom hovorkyňa banskobystrického primátora Dominika Adamovičová.

„Športový život sa po vynútenej a nedobrovoľnej prestávke pomaly vracia do starých koľají a mesto pokračuje v tradícii oceňovania svojich najúspešnejších športovcov, ktorí reprezentujú mesto na domácej i medzinárodnej športovej scéne. Mnohí Banskobystričania a členovia športových klubov pôsobiaci v našom meste, zaznamenali v tomto roku významné úspechy, ktoré opäť výrazne zviditeľnili Banskú Bystricu vo svete športu,“ priblížila Adamovičová.

Na tradičné športové ocenenie Najlepší športovci mesta Banská Bystrica za rok 2021 môžu svojich favoritov nominovať tréneri, funkcionári, inštitúcie a obyvatelia Banskej Bystrice. Navrhnutí môžu byť jednotlivci, kolektívy, funkcionári, tréneri či pracovníci v športe, ktorí svoj život zasvätili športu, výchove talentov a robili dobré meno mestu.

Návrhy možno posielať do 17. januára 2022 prostredníctvom formulára na adresu magistrátu alebo elektronicky na mail: filip.tomasovic@banskabystrica.sk. Formulár je na www.banskabystrica.sk. Možno sa zapojiť i vyplnením elektronického formulára na odkaze: https://forms.gle/QiYNFwFWPE72eCP46.

Súčasťou ankety bude internetové hlasovanie, ktoré sa uskutoční na základe doručených návrhov od 1. do 10. februára 2022. Hlasovanie je rozdelené do kategórií jednotlivci a kolektív.

Autor: (tasr)


komentáre
SHOW ALL
podobné
29.12.2020
Víťazom participatívneho rozpočtu je kvetinový erb mesta
Víťazom tohtoročného participatívneho rozpočtu mesta Banská Bystrica je kvetinový erb mesta, obnova zábradlí a chodníkov. Projekt s názvom Urpínske serpentíny II. získal 162 hlasov. Informovala o tom Dominika Mojžišová z kancelárie banskobystrického primátora.
viac
19.03.2021
Tradičná jarná akcia Za krajšie mesto je opäť len v rukách občanov
Už po druhý raz muselo mesto Banská Bystrica pre pandémiu nového koronavírusu prerušiť tradičnú, 20 rokov trvajúcu jarnú celomestskú akciu pre obyvateľov panelákov a domov Za krajšie mesto.
viac
11.12.2021
PSK ocení naj športovcov kraja za rok 2021
Prešovský samosprávny kraj po ročnej prestávke znovu pripravuje svoju tradičnú športovú anketu Športovec PSK. Nominácie na jednotlivcov a kolektívy prijíma do 10. januára 2022
viac
24.11.2022
Nominácie na najlepších športovcov roka treba poslať do 13. januára
Rovnako ako po minulé roky aj v tomto chce banskobystrická samospráva poďakovať najúspešnejším športovcom, trénerom, funkcionárom a pracovníkom v športe udelením ocenenia Najlepší športovci mesta Banská Bystrica za rok 2022.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.02 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.17 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.81 %