Pondelok 29.04.2024
Dnes má meniny 
Lea
°C
04.06.2019 01:55

Pozvánka na konferenciu Mikroregionálna spolupráca v praxi


Pozvánka


Obec Spišský Hrhov, Centrum antropologických výskumov a Úrad splnomocnenca vlády SR pre rozvoj občianskej spoločnosti vás pozývajú na dvojdňovú konferenciu k pilotnému programu č. 5 - Od Levoče po Spišský hrad.


V dňoch 10. a 11. júna 2019 v Spišskom Hrhove sa uskutoční konferencia, na ktorej bude prezentácia Plánu komplexného sociálno-ekonomického rozvoja na úrovni klastra obcí Spiša. Následne sa konferencia bude zaoberať témami a otázkami: kto sú noví aktéri rozvoja regiónov, aké sú prínosy a nástrahy participácie občanov na mikroregionálnej úrovni, či je politika medziobecnej spolupráce utópia alebo nová dynamika, prečo sú spoločné úradovne prínosom pre všetkých a budeme diskutovať o návrhoch legislatívnych opatrení v prospech mikroregionálnej spolupráce politiky v praxi.

Registrácia na konferenciu je povinná.

Autor: (ts)


komentáre
SHOW ALL
podobné
13.01.2018
Trenčiansky hrad prilákal vlani viac ako 120 000 návštevníkov
Počas roka 2017 to na Trenčianskom hrade žilo. Návštevníci mali okrem zaujímavých podujatí možnosť nahliadnuť do zrekonštruovaných priestorov Matúšovej veže, či po desaťročí skontrolovať presnosť hodín na Matejovej veži.
viac
10.09.2019
Koncom septembra MK povie, ako chce riešiť sanáciu Spišského hradu
Rezort kultúry koncom septembra povie, ako chce riešiť sanáciu Spišského hradu, ktorého časti sú v havarijnom stave.
viac
24.10.2019
Vláda schválila financie na sanáciu Spišského hradu
Najväčší hradný komplex strednej Európy sa dočká svojej obnovy.Z iniciatívy ministerky kultúry SR Ľubice Laššákovej vláda schválila Návrh na finančné zabezpečenie sanácie havarijného stavu Spišského hradu – románsky palác a západné paláce.
viac
02.04.2020
SNM pokračuje v rekonštrukcii Spišského hradu
Slovenské národné múzeum (SNM) aj napriek pandémii nového koronavírusu zatiaľ pokračuje vo viacerých investičných projektoch. Jeden z nich je na Spišskom hrade.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.03 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.17 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.80 %