Pondelok 29.04.2024
Dnes má meniny 
Lea
°C
23.07.2021 08:25

V septembri bude v Karlovej Vsi nové hokejbalové ihrisko


Snímka zdroj: (FB / Karlova Ves).


Realizácia nového hokejbalového ihriska v areáli Základnej školy A. Dubčeka na bratislavských Dlhých dieloch sa začne v najbližších dňoch.


Mestská časť Bratislava-Karlova Ves vo štvrtok odovzdala stavenisko zhotoviteľovi. Hotové má byť na začiatku nového školského roka.

Vo výberovom konaní na realizáciu projektu uspela spoločnosť Adara Slovakia. Športovisko bude vybavené časomierou i zastrešenými striedačkami, dostane tiež nový asfaltový povrch. Investícia do projektu, ktorý ráta aj s úpravami existujúcej zelene po obvode ihriska, predstavuje 51 909 eur s DPH.

„Verejnosť dlhodobo pociťovala nedostatok kvalitných verejných športovísk v Karlovej Vsi. Každoročne sa snažíme zmierniť tento hlboký deficit a ponúknuť ľuďom nové kvalitné priestory a možnosti určené na pestrejšie využitie voľného času,” vysvetlila starostka Karlovej Vsi Dana Čahojová.

Vicestarosta mestskej časti Branislav Záhradník pripomenul, že po školskom bazéne, novej lodenici, multifunkčnom ihrisku a futbalovom ihrisku na Molecovej ulici ide o ďalší verejný priestor, ktorý bude komplexne obnovený. „Nové hokejbalové ihrisko by malo slúžiť nielen aktívnej hokejbalovej komunite v Karlovej Vsi, ale aj všetkým obyvateľom Dlhých dielov,” povedal.

Autor: (tasr)


komentáre
SHOW ALL
podobné
11.10.2016
Karlova Ves nesúhlasí s vytypovanými lokalitami pre náhradné byty
Bratislavská Karlova Ves nesúhlasí s vytypovanými lokalitami v mestskej časti, kde by sa mohli postaviť náhradné nájomné byty. Podľa karloveskej starostky Dany Čahojovej ide o lokality na Nábělkovej, Hlaváčikovej ulici a na ulici J. Stanislava.
viac
08.08.2017
Kežmarok chce do dvoch rokov vybudovať nové hokejbalové ihrisko
Zvýšený záujem o hokejbal z radov detí aj dospelých motivoval mesto Kežmarok k zámeru postaviť nové ihrisko. Po výstavbe letného kúpaliska a plánovanej obnove torza zimného štadióna, pôjde o tretiu väčšiu investíciu do kežmarského športu.
viac
21.11.2020
V bratislavskej Karlovej Vsi vznikne nový park
Celý park je riešený v horizontálnom rozmiestnení viacerých športových stanovísk. Na opačnom konci od skateparku bude detské ihrisko so šmykľavkou alebo malým tunelom pre najmenších.
viac
13.06.2022
Nové Mesto požiadalo o mimoriadny odlov diviakov, apeluje na občanov
Bratislavské Nové Mesto sa pre výskyt diviakov v niektorých jeho lokalitách obrátilo so žiadosťou o ich mimoriadny odlov na nepoľovných plochách na pozemkový a lesný odbor Okresného úradu (OÚ) Bratislava.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.03 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.17 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.80 %